pogledajte

ESTRADA OSVOJILA BG NA VODI, ONI SU PRVI KUPILI NEKRETNINE Njen stan pršti od LUKSUZA, detalj na terasi čini ga posebnim

Javne ličnosti domaće scene, prvi su pokupovali luksuzne stanove u Beogradu na vodi

Zanimljivosti
18:04h Autor:
ESTRADA OSVOJILA BG NA VODI, ONI SU PRVI KUPILI NEKRETNINE Njen stan pršti od LUKSUZA, detalj na terasi čini ga posebnim
Foto: ATA Images

Beograd na vodi već odvano važi za jednu od najvećih prestoničkih atrakcija. Živeti u ovom elitnom naselju postalo je stvar prestiža. Ogroman kompleks ima i jednu od najevćih kula u Evropi, a udaljenost zgrada od kule diktira i cenu kvadrata.

Pripadnici naše estrade nisu žalili novac, te su među prvima kupili stanove u ovom luksuznom naselju. Neki su čak kupili i više od jednog stana.

Viki Miljković

Pevačica je prva kupila stan u elitnom naselju. Ona i njen suprug, Dragan Tašković Taške kupili su čak tri stana. Viki se sa porodicom odmah preselila u jedan od stanova, dok ostale planira da izdaje. Stan je posebno dizajniran od srane stručnjaka, a jedan detalj čini ga veoma luksuznim. Naime, pevačica je izrazila želju da ima đakuzi na terasi, što je i ostvarila.

Viki Miljković
foto: Filip Plavčić

Stan je poprilično veliki, a ima 150 kvadrata. Pevačica je ranije, kao i većina estrade živela u kući na Bežanijskoj Kosi.

Ono što je zanimljivo jeste da je Viki ozbiljnije počela da se bavi nekreninama, otvorivši svoju agenciju koja je poslovni partner Beograda na vodi. Naime, njena firma učestvuje u opremanju i u prodaji stanova.

Radiša Trajković Đani

Đani je svoj stan uzeo još početkom gradnje, baš kao i Viki. Ubrzo po završetku sređivanja, on se sa Mirijeva preselio u stan u Beogradu na vodi. Pevač je kupio još jedan stan u ovom elitnom naselju, a koji je namenjen njegovom sinu i snajki.

Radiša Trajković Đani, Slađana Trajković
foto: ATA Images

"Naravno da nam nedostaju komšije sa Mirijeva, ipak smo dugo živeli gore i imali dosta dragih ljudi, ali znate onu staru: 'Čovek se brzo navikne na bolje'", rekao je Đani povodom selidbe.

Neda Ukraden

Još jedna estradna zvezda koja uživa u čarima ovog kompleksa jeste pevačica Neda Ukraden. Ona je tokom pandemije sve vreme živela u tom stanu, te uživala u pogledu na Savu.

Međutim, stan pripada njenoj ćerkli i zetu, dok je ona samo podstanar.

"Ja, nažalost, samo stanujem tu, to je stan moje ćerke koji je tek bio tako opremljen. Ja sam još uvek sa njima, ali sam se, eto, jednostavno izdvojila zbog izolacije. Prelepo je tamo, zaista, mislim još se gradi i mnogo prašine ima, ali ono izgleda zaista svetski. To će biti jedan od najlepših delova Jugoistočne Evrope", izjavila je Neda pre dve godine za "Telegraf".

Jana Todorović

Jana je stan kupila pre dve godine, izdvojila je 300.000 evra za njegovu kupovinu. Ona živi u istoj zgradi u kojoj živi i Đani.

Jana Todorović
foto: Kurir/Dragan Kadić

Pevačica je prvo planirala da pazari stan u prvoj zgradi koja je završena, međutim preduhitrila ju je Viki Miljković koja je kupila taj stan.

Aleksandra Mladenović

Mlada pevačica godinama je štedela kako bi sebi kupila stan u Beogradu, te je 2020. godine ispunila svoju želju, kupivši stan na ovoj prestižnoj lokaciji.

Aleksandra Mladenović
foto: Kurir/Damir Dervišagić

Stan ima oko 60 kvadratnih metara, a prema pisanju medija košta oko 210.000 evra.

"Došla sam u Beograd kao podstanar, a sada imam svoj album, kola i stan! Ali najbitnije mi je da imam krov nad glavom", rekla je pevačica jednom prilikom.

Slobodan Veljković Cobi

Pevač i producent nedavno je sebi kupio stan u Beogradu na vodi, kojeg je platio oko 200.000 evra.

Danijela Vranić

Pevačica takođe poseduje stan u ovom kompleksu, u kojem je veoma kratko živela. Prva komšinica bila joj je Viki Miljković. Vranićeva više ne živi u beogradu, a kupljeni stan sada izdaje.

Danijela Vranić
foto: Kurir / Damir Dervišagić

"On mi jedan od najomiljenijih voditelja. Nikad nisam imala priliku da ga sretnem, ali rado ga gledam na televiziji. Sad kad postajemo komšije, sigurno je da ćemo se viđati, a možda popijemo i kafu, kao prave komšije", rekla je pevačica pre nekoliko godina.

Žika Nikolić - Šarenica

Žika je kupio stan u naselju Beograd na vodi, kompleksu koji je još u izgradnji, a koji je platio oko 150.000 evra, prema navodima izvora. Zgrada u kojoj ima stan nalazi se na oko 50 metara od reke Save. Stan ima 60 kvadrata.

"Useljavamo se ovih dana, evo baš danas supruga i ja smo došli ovde jer nam stiže nameštaj. U pitanju je manji stan, ali je jako lepo urađeno sve. Bez sumnje, ceo ovaj kompleks je zaista fascinantan i drago mi je što ćemo život nastaviti pored reke", rekao je Žika povodom selidbe tada.

Jelena Gavrilović

Prema pisanju medija, mlada glumica je sa svojim partnerom takođe kupila stan u ovom luksuznom naselju.

Jelena Janković

Bivša teniserka često je objavljivala fotografije iz svog stana u Beogradu na vodi, te je i potvrdila da je i ona kupila jedan od stanova.

Jelena Janković
foto: Profimedia

Bogdan Obradović

Obradovič je stan kupio čak 2015. godine. Stan ima 200 kvadrata, a koštao je neverovatnih milion evra. Međutim, selektor Dejvis kup reprezentacije Srbije rekao je da je stan uzeo za jednog prijatelja.

"Tačno je da sam učestvovao u kupovini stana od 200 kvadrata, ali, nažalost, to nije za mene, već za mog prijatelja iz inostranstva, koga sam konačno nagovorio da uloži u nekretninu na najlepšem mestu u Beogradu", rekao je on tada.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs