LJUBAV JAČA OD SVEGA

ZBOG NJEGA ZARATILA SA RODITELJIMA I POBEGLA OD KUĆE SA SAMO 18 GODINA: Ovako su se zavoleli Viki Miljković i Taške!

Zbog njega je bila spremna na sve

Ljubav
15:02h Autor:
ZBOG NJEGA ZARATILA SA RODITELJIMA I POBEGLA OD KUĆE SA SAMO 18 GODINA: Ovako su se zavoleli Viki Miljković i Taške!
Foto: Antonio Ahel/ATAImages

Viki Miljković i njen suprug Dragan Tašković Taške imaju lep i idiličan život već više od dve decenije. Da su stvoreni jedno za drugo znali su odmah, pa pevačica nije dozvolila roditeljima, koji su se protivili njenoj vezi, da osujete njihovu ljubav iako je tada imala tek 18 godina.

Upoznali su se putem zajedničkih prijatelja, a prvi put poljubili 18. marta 1994. godine. Pevačicini roditelji Zorka i Svetomir čim su čuli da je Viki uplovila u ljubav sa tri godine starijim Tašketom insistirali su da prekine vezu i da više nema nikakav kontakt sa njim.

– Istina je da moji roditelji nisu bili za Tašketa. Bili su protiv naše veze. Nisu bili za to da ja uđem u neku ozbiljnu vezu jer sam imala 18 godina. Napravili smo koncept kako moja karijera treba da izgleda, i onda, odjednom, ja treba da odem od kuće. Nije im se uklapalo to u koncept. Njima se nije svidelo što sam se suprotstavila, jer sam znala da je on moj život i moj put – priča Viki, a potom se priseća detalja svog “bekstva” od kuće, te kada ju je otac jurio jer je bio protiv njene veze sa harmonikašem.

BIO SAM LJUBAVNIK LEPE BRENE! TRETIRALA ME KAO DA SAM ŽIGOLO: Pevač šokirao izjavom!

– Pobegla sam za Beograd tako što sam ih slagala da mi se jedu kruške i dok su oni brali kruške ja sam pobegla. Tek kad sam stigla i našla se sa Tašketom, ja sam pokucala na prozor oko 2 u noć i rekla mu ”Ja se više ne vraćam kući”. Jer ako se vratim kući, nema ništa od viđanja i naše veze. Tata je krenuo direktno za Beograd da me juri. Bratu smo saopštili da se ne vraćam kući, bio je zaprepašćen, ali imamo toliko ljubav i poverenje da smo preterano vezani. Zagrlio nas je, poželeo sreću i rekao ”Samo nemoj da čujem za 6 meseci da vam ne ide” – dodaje Viki.

– Ono što je prava vrednost, to ispliva na površinu. Prošlo je godinu dana, a Taške je pokušavao da ih ubedi da je on zaista dobar za mene. Bukvalno je tada zapostavio svoju karijeru, sebe stavio u drugi plan i do dana današnjeg je moja najveća ljubav i podrška – zaključila je Viki.

IMAM 32 GODINE I DEVOJKU OD 49 GODINA: Evo zašto sam odlepio za njom!

Nakon što su se više od 10 godina zabavljali, 2007. godine su rešili da ljubav krunišu brakom.

Viki neretko ističe da joj je muž od samog početka najveća podrška, a u braku su više od dve decenije.

Viki je na svakom izdanom albumu imala po par hitova, a njen suprug. kao vrstan muzičar, pružao joj je vetar u leđa i oslonac u svakoj situaciji.

Nedavno je isplivala njihova fotografija iz mlađih dana, kada su se još uvek zabavljali, ali se jasno vidi da su bili zaljubljeni do ušiju. Viki i Taške se nisu puno promenili od tada pa do danas.

ŠUŠKALO SE DA JE ZBOG NJEGA ŠUTNULA 16 GODINA STARIJEG DEČKA: Marija Egelja konačno pokazala kako izgleda njen izabranik

Inače, Taške ima ćerku iz prvog braka, koja živi u Nemačkoj, te je, kako se navodi, sa pevačicom u sjajnim odnosima.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs