NI OGROMNO BOGATSTVO IH NE RAZDAJA!

NJIHOVU LJUBAV UČVRSTIO JE OVAJ POSEBAN DAR: Evo kako su se zavoleli najbogatiji Srbin IKADA i njegova supruga Madlena!

Godinama uživaju u velikoj ljubavi!

Ljubav i zavođenje
17:18h Autor:
NJIHOVU LJUBAV UČVRSTIO JE OVAJ POSEBAN DAR: Evo kako su se zavoleli najbogatiji Srbin IKADA i njegova supruga Madlena!
Foto: Kurir / Vladimir Sporčić

Najbogatiji Srbin Filipa Ceptera i njegova supruga Madlena u skladnom su braku već više od 4 decenije! Uživaju u nepreglednom bogatstvu, a kako su njihovi bankovni računi rasli i kako su postajali sve uticajnije ličnosti, tako je i njihov odnos biva sve ekscentričniji. Porodica živi na relaciji Beograd - Monako.

Kralj šerpi i lonaca, kako mnogi Filipa nazivaju, poreklom je iz Velikog Gradišta u Bosni i Hercegovini. I, zapravo, se zove Milan Janković. Svoje ime i prezime je promenio još pre 18 godina, i to zbog poslovne komunikacije! Naime, isticao je da je strancima zvučalo previše neobično.

Filip Cepter, Madlena Cepter
foto: Kurir/Dragan Kadić

Ljubavna priča moćnog para počela je početkom sedamdesetih godina prošlog veka, kada su se tokom studiranja upoznali i zaljubili. Posle fakulteta zajedno su otišli u Austriju i započeli svoj uspon, pa su danas od predavačice srpskog jezika i prodavača posuđa došli do frapirajućeg bogatstva. Za samo pet godina uspeli su zajedničkim snagama da izgrade veoma uspešnu firmu, koja se proširila i na svetsko tržište. A njihov ljubavni odnos je posebno učvrstila ćerka Ema, koju su usvojili kada je bila beba.

Sva njihova moć i slava, koju su stekli kroz decenije uspešnog poslovanja, nije uticala na njihovu ljubav i dugogodišnji brak koji neguju i dalje. Klinačka ljubav se pretvorila u zajednički život iz snova! Iako su bili često puta tema tabloida, za njihov odnos se ne mogu vezati neki veliki skandali. Naprotiv, svoju intimu čuvaju daleko od očiju javnosti.

Madlena Cepter
foto: Medlenazepter.com

Pre nego što su su se obogatili, osamdesetih su Madlena i Milan zajedno radili u prodaji nemačkog posuđa. Svoj biznis su pokrenuli u Milanu, a budući da mu je posao dobro išao, Milan je proširio delatnost i na medicinske aparate i kozmetičke proizvode. Do danas mu sjajno ide posao, "Forbes" ga je 2017. proglasio najbogatijim čovekom u Srbiji, procenjuje se da je težak više od pet milijardi dolara.

Kako ističe, Filip je počeo od nule u Austriji, a njegov poslovni uspon desio se sredinom osamdesetih godina, kada je napravio revoluciju sa posuđem od specijalnog čelika. Do prvog miliona je veoma brzo došao, a kasnije se njegovo bogatstvo samo širilo. pa ne čudi što osim jahte i vila ima i svoje avione, luksuzne automobile, nekretnine po čitavom svetu. Danas je neko ko unosio brojne inovacije na svetsko tržište.

Filip Cepter
foto: Kurir / Marina Lopičić

Sa druge strane, Madlena vje veoma posvećena humanitarnom radu, a, takođe, je velika ljubiteljka umetnosti. Diplomirala je književnost, pa je, čak, i napisala knjigu - nazvanu Madlena.

Madlena i Filip vlasnici su luksuznih nekretnina, a ističe se vila u Monaku, koje je bila vlasnica austrijska carica Sisi, ali i egipatski kralj Faruk. Pokrovitelji su visoke umetnosti, a Madlena obožava antikne komade nameštaja.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs