na kraju bili nerazdvojni!

PRVI MUŽ DOĐE KUĆI S POSLA, RUČA I LEGNE PORED TV. DRGI MUŽ IMAO PAROLU "OŽENJEN SAM KAO MOMAK ŽIVIM": Priča Nade Obrić!

Pevačica britkog jezika i nije imala mnogo sreće u ljubavi

Ljubav i zavođenje
11:22h Autor:
PRVI MUŽ DOĐE KUĆI S POSLA, RUČA I LEGNE PORED TV. DRGI MUŽ IMAO PAROLU "OŽENJEN SAM KAO MOMAK ŽIVIM": Priča Nade Obrić!
Foto: ATA Images / Stefan Tomašević

Naime, Nada Obrić se dva pita udavala, a njeni saputnici su bili potpuno različiti! Oba su završila neslavno - razvodom, ali iz drugačijih razloga. Ističe da su joj razlazi veoma teško pali.

– Imala sam dva braka i oba neuspela i svaki put kad sam se razvodila sam bila beskrajno tužna i stresno sam doživela oba puta i zato kažem da treba uraditi sve ako postoji srž da brak može da opstane. Pogotovo se to odnosi danas na mlade devojke, on nije skuvao ručak i neću ga ja više, neće ni da popegla, zamisli sačekalo me, ja odlazim. To je mnogo stresno, bez obzira na to ko je ostavljen, a ko ostavlja – rekla je pevačica.

Nada je bila udata za Acu Ivanovića od 1989. do 2004. godine, sa kim ima ćerku Itanu i sina Sašu. Aco iz prvog braka ima ćerke Maju i Sašku koje pevačica nije razdvajala od svoje dece. Pošto je saznala da je muž vara, rešila je da se razvede od njega. Nije se pokajala zbog ove odluke, ali razvod smatra jednim od najtežih trenutaka u životu.

Nada Obrić
foto: Kurir/Dragan Kadić

- Jednostavno, energije su nam bile totalno različite. Njegovo je bilo da dođe s posla, ruča, stavi čačkalicu u usta i sedne ispred televizora. Uveče odgleda dnevnik i sprema se za spavanje jer, pribogu, sutra radi." Nada je, s druge strane, dinamična i nestrpljiva. "Ako rešim da ću sad da kupim ovu čašu, ja sam odmah spremna, a on bi rekao da sačekam, pa da razmislim, pa da vidimo sutra, a ja - ako ne mogu da to bude juče, onda bi da bude odmah. Bili smo totalno suprotni. Moj prvi muž je, nažalost, umro. Za njim zbog toga patim i danas. Do poslednjeg dana smo bili u sjajnim odnosima - ispričala je Obrićka koja je u prvom braku bila 16 godina i rodila dvoje dece.

Nekoliko godina nakon razvoda, Nada je saznala da se Aco devedesetih godina sastajao sa kriminalcima. Postoje dokazi da je sarađivao sa Đorđem Božovićem Giškom, Dušanom Spasojevićem Šiptarom, itd. Pošto je bio blizak sa vođama „zemunskog“ i „surčinskog“ klana, 2002. godine je bačena bomba na njegov auto-servis.

Nada Obrić
foto: Kurir / Marina Lopičić

U drugi brak je stupila sa izvesnim Mikijem, koji je bio vojno lice. Kada pogleda unazad, smatra da ju je on posmatrao kao trofej.

- Doživljavao me je kao trofej za pokazivanje. U početku mu vi prijate, kao ceo paket, i sve voli na vama, pa ide ispred vas kao narodni heroj. Samo mu još fali kolajna, ali zato sam ja tu bila kao kolajna. Ja ne idem iza njega, nego sam tu, jer mora da se zna da sam ja sa njim - objašnjava Nada.

I naglašava da joj jednu stvar nikako nije oprostio.

- A onda dolazi vreme kada mu prvi policajac kaže da ga neće kazniti zbog mene i to mi nije oprostio ni danas. Od te rečenice kreće problem. To su bili takvi problemi da sam mu ja sto puta rekla: "Ti si mi muž. Shvati da ja hoću najboljeg, najpametnijeg, najzgodnijeg, najvrednijeg, sve naj. Ja ti nisam poslovni partner.

Nada Obrić
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Dodaje je da je imao teške komplekse, koje je lečio preko žena. Sve se promenilo kada je postao "muž Nade Obrić".

- Za njega je važilo ono staro - oženjen sam a k`o momak živim. Dok me nije osvojio bio je divan, ali onda je postao "muž Nade Obrić". Bili su to teški kompleksi koje je lečio preko žena, a ja to nisam mogla da istrpim. Jedno vreme sam izdržavala, najviše zbog dece. Nisam htela da se za njima šire priče kako im je majka pevačica pa da ide iz braka u brak, ali ipak sam morala da presečem - ističe pevačica.

Njeni bivši muževi su imali veoma neobičan odnos.

– Prvi muž je mogao da dolazi u moju kuću i kuću mog muža kad god je hteo i koliko god je hteo, trebalo je ubediti i jednog i drugog, naravno da sam to uradila zbog dece, jer nisu deca kriva za moju situaciju, da bi deca imala osećaj da se nismo razveli, da je tata tu svaki dan, ali trebalo je dovesti do te situacije i onda dođe situacija u kući sedi jedan sedi drugi, dođem ja, a ovaj prvi pita u kući od ovog drugog: “Šta ćeš da popiješ?” – rekla je Nada.

Prema njenim rečima, nije zakazala kao roditelj, a sad je srećna uz unučiće i izabrala je da živi sama, bez partnera.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs