DANIJEL LOJD

SE*S NAM JE MNOGO BOLJI! OPERACIJA SE ISPLATILA: Manekenka i majka petoro dece o iskustvu podmlađivanja vagine! (FOTO)


Nakon godina inkontinencije, britanska manekenka Daniel Lojd odlučila na lasersko podmlađivanje vagine!

Ljubav
Autor:
Foto: Profimedia

Majka petoro dece Daniel Lojd kaže da joj je teško pronaći vreme za intimne odnose sa svojim suprugom Majkl O Nilom, te da moraju primenjivati strategiju 'kad god i gde god'.

- Moraš zgrabiti svaku priliku! U dugotrajnoj vezi, seks pomaže da odrržimo hemiju i sprečimo da odnos postane dosadan - rekla je Danijel, koja ima petoro dece, troje iz prošlog braka i dvoje sa sadašnjim mužem.

Njen sedmogodišnji brak sa suprugom je kako kaže, bolji u krevetu nego ikad.

- Kada ste okupirani poslom, seks je jedan od najboljih načina da se povežete jedno s drugim, pokažete da ste još uvek zaljubljeni i da u vašem odnosu još ima strasti, govori i dodaje da je zdravo imati seks svake nedelje, iako ponekad to ne uspevaju.

- Ali, važno je da se potrudite da to vreme provedete zajedno, inače veza može da oslabi.

Otkrila je i kako su ona i suprug najbolji prijatelji.

- Gotovo kao da možemo čitati misli jedno drugome i očiglednonam to zaista pomaže u spavaćoj sobi - kaže i dodaje kako više voli neplanirani seks.

- Ponekad je lepo uzeti vreme za sebe, obući se u privlačan donji veš i imati dugotrajan, strastven seks, ali obično smatram da što više planirate, veća je verovatnoća da ćete na kraju doživeti razočaranje - smatra Daniel, koja se podvrgnula operaciji vaginoplastike - laserskog podmlađivanja vagine nakon godina inkontinencije.

Danijel Lojd
foto: Profimedia

- Seks nam je postao mnogo bolji. Operacija se definitivno isplatila. Kako starite, znate što vam je činiti, šta volite i, ako ste dugo s nekim, šta voli i vaš partner. Ako ste u skladu jedno s drugim, kao što smo Majkl i ja, to je uvek recept za odličan seks - otkrila je.

Rekla je i kako treba otvoreno govoriti o seksu i da se toga ne treba stideti.

- Uvek ću biti iskrena. Ne stidim se uživanja u seksu. Takođe, rado ću pričati sa svojom decom o toj temi kada za to dođe vreme, a pogotovo o pristanku jer je to toliko važno u seksu - zaključila je manekenka, a prenosi The Sun.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...