NAJČUDNIJA HOLIVUDSKA PRIČA

GLUMICU PARTNER OSTAVIO NA BRUTALAN NAČIN: Nestao bez reči, 27 godina ga nije videla, a onda je usledio šok!

Kada ga je, konačno, nakon 27 godina pitala zašto je pobegao bez reči, usledio je, malo je reći, čudan odgovor

Ljubav
Autor:
GLUMICU PARTNER OSTAVIO NA BRUTALAN NAČIN: Nestao bez reči, 27 godina ga nije videla, a onda je usledio šok!
Foto: Profimedia

Dok je glumica Lesli Man (50) još bila na početku karijere pažnju joj je privukao mladi glumac Dejvid Duhovni (61) koji je tada već stekao svetsku slavu. Kako i ne bi, kada je njegova serija "Dosije Iks" bila smatrana kultnom dok se još emitovala premijerno!

I Lesli je privukla njegovu pažnju, ali ovo nije početak jedne srećne ljubavne priče...

Kako je glumica ispričala prilikom nedavnog gostovanja u jednoj televizijskoj emisiji, s Duhovnim je nedavno sarađivala na snimanju filma "Mehur", koji je režirao njen suprug Džad Apatou, i u kom igra i njena mlađa ćerka Ajris.

Međutim, njeno poznanstvo s Dejvidom počelo je mnogo pre snimanja ovog ostvarenja.

— On je tako sladak. Upoznala sam ga pre 27 godina, dok smo radili u Vankuveru. To je bio moj prvi posao, serija po imenu "Birdland". On je snimao "Dosije iks" — rekla je glumica.

Dejvid Duhovni
foto: Profimedia

Ona je otkrila i da je sve išlo ka tome da će Duhovni i ona postati par.

— Pomislila sam: "Stvarno mu se sviđam. Možda ćemo biti u vezi ili tako nešto" — prisetila se Lesli.

— Pozvao me je na set, a ja sam njega pozvala na žurku povodom Noći veštica koju sam priredila u svojoj hotelskoj sobi. Pao je i poljubac. A kako je glumica i sama izjavila, za nju je to bio početak veze. - Što se mene tiče, Dejvid i ja smo postli par.-

- Posle zabave, odlučili smo da odemo u bar na piće. Moja najbolja drugarica, Dejvid i ja smo ušli u taksi i on ga je iznenada zaustavio, izašao iz automobila, otrčao i nije mi se obratio 27 godina — ispričala je glumica.

Lesli Man
foto: Profimedia

Ona je istakla da ju je decenijama kopkalo zbog čega se sve tako završilo.

— Čak 27 godina, moja drugarica i ja smo sve preispitivale. Gde je pošlo naopako? Šta se dogodilo? — priznaje Lesli. — Zato sam, čim smo se sreli na snimanju "Mehura", pomislila "S***e, ovo će biti čudno". Skupila sam hrabrost da ga pitam šta se desilo. "Zašto si izašao iz taksija?", pitala sam, a on je rekao: "O, da, da, da... Sećam se toga kroz maglu. ne znam. Verovatno sam samo zaboravio marihuanu u sobi ili tako nešto". Eto, nije bilo lično. Samo mu je bila potrebna marihuana. Mislim da veće razočaranje i šok nisam doživela u životu":

Nešto kasnije, Lesli je na audiciji za film "The Cable Guy" upoznala režisera, producenta i scenaristu Džuda Apatoua, za kog se udala 1997. godine. Par ima dve ćerke — Mod i Ajris, a danas njihov brak važi za jedan od najstabilnijih u Holivudu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs