šta mislite, ko je u pitanju?

GORAN BREGOVIĆ OBOŽAVA OVU POZNATU DAMU, IAKO JE 3 DECENIJE U BRAKU: Dar od nje mu stoji na zidu godinama!

Ovaj slavni muzičar imao je izuzetno buran i zanimljiv ljubavni život!

Ljubav i zavođenje
16:14h Autor:
GORAN BREGOVIĆ OBOŽAVA OVU POZNATU DAMU, IAKO JE 3 DECENIJE U BRAKU: Dar od nje mu stoji na zidu godinama!
Foto: Profimedia

Od trenutka kada se kao tinejdžer pojavio u svetu muzike, pa sve do danas šarmantni Sarajlija bio je predmet obožavanja pripadnica lepšeg pola, a žene u njegovom prisustvu ne mogu da obuzdaju strasti. Pre nego što se 1993. godne oženio Dženanom Sudžukom, sa kojom ima troje dece, Bregović nije dugo zadržavao fokus na jednoj dami.

Povezivali su ga sa Majom Sabljić, koju je jurio dok nije pristala da sa njim ode na piće. Pričalo se da je bio u emotivnom odnosu i sa Lepom Brenom, te da ju je posećivao u stanu u Novom Sadu, dok je ona letovala na njegovoj jahti. Spekulisalo se i da je ljubio Alku Vujicu kojoj je posvetio pesmu, kao i manekenku Ljiljanu Tić, ali i mnoge druge. čijih imena danas najverovatnije ne može ni da se seti.

Lepa Brena
foto: ATA Images / Antonio Ahel

Sve te dame vrlo kratko su, po svemu sudeći, ostajale u Breginom životu, a samo jedna, pored supruge naravno, uspela je da ga potpuno fascinira, da joj već 30 godina poklanja pažnju.

Reč je o književnici Mirjani Bobić Mojsilović!

Mira i Brega upoznali su se dok je ona još radila kao novinarka, a umetničke duše su im se prepoznale do te mere da nijedan javni događaj narednih godina nije mogao da protekne da njih dvoje nisu zajedno.

Mirjana Bobić Mojisilović
foto: ATA Images

Dok je ona rado uvek prisustvovala Breginim koncertima, on nije preskakao da poseti pozorišne premijere predstava čiji je ona autor. Ili, pak, predstavljanju njenih romana.

Čak u svom stanu drži i jednu sliku koju je ona svojim veštim rukama naslikala.

Poseban odnos gaje Mira i Brega, a na pitanje o čemu je tu reč, jesu li emotivni partneri, ljubavnici, ili pak prijatelji svojevremeno je ona obelodanila.

- Goran je moje najozbiljnije, najslojevitije i najdivnije prijateljstvo, koje traje skoro trideset godina - izjavila je književnica, koja je nažalost samo privremeno ovim svojim postupkom stavila tačku na priču o Bregi.

Muzičar se, s druge strane, nije izjašnjavao na tu temu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs