IZA PRELEPOG OSMEHA SE KRIJE JEZIVA PRIČA!

DETINJSTVO DŽESIKE ALBE OSTAVLJA BEZ REČI: Preživela razne strahote, opasne bolesti, život joj visio o koncu zbog OVOGA!

Džesika Alba i dalje pleni svojom neverovatnom prirodnom lepotom i prepoznatljivim osmehom, iako je na početku pete decenije! Ali, uopšte nije imala lak život!

Vip priča
13:01h Autor:
DETINJSTVO DŽESIKE ALBE OSTAVLJA BEZ REČI: Preživela razne strahote, opasne bolesti, život joj visio o koncu zbog OVOGA!
Foto: Prtofimedia

Glumica se kao mala često selila sa roditeljima, a u detinjstvu je imala niz ozbiljnih zdravstvenih komplikacija, koje su mogle da je koštaju života! Naime, ova holivudska lepotica se suočavala sa kolapsom pluća, infekcijom bubrega i cistom na krajnicima! Dok se u mladalačkim danima borila sa opsesivno kompulsivnim poremećajem i astmom.

Oduvek je znala da želi da se bavi glumom, te je sa 12 godina krenula na časove glume.

Bila oteta sa samo 15 godina!

Da je život nije mazio, pokazuje činjenica da je bila oteta kada je imala svega 15 godina. Pronašli su je nakon 14 sati vezanu u jednom gepeku. Ona nikada nije javno govorila o ovoj traumi.

II na račun svog izgleda je trpela razne komentare! Upavo na taj račun je doživela neprijatnost u crkvi, kako je ispričala jednom prilikom Alba je, i od tada se stidela svog tela!

Prva Ljubav

Njena prva ozbiljna veza trajala je četiri godine, bila je sa 12 godina starijim momkom. A uprkos protivljenju roditelja, Alba je bila verena za svog tadašnjeg kolegu.

- Bila sam veoma mlada kada sam ušla u vezu s njim. Imala sam samo 18 godina. Bila sam devica. Znala sam da želim da budem zaljubljena u osobu s kojom ću prvi put da spavam, jer gotovo svi koje sam znala su se nakon prvog seksualnog iskustva osećali loše - rekla je Džesika za strane medije.

Svog sadašnjeg supruga, Alba je upoznala 2004. godine na snimanju filma "Fantastična četvorka". A ova prelepa glumica naglašava da je njen recept za sreću i mladalački izgled maženje sa partnerom svako veče!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs