nesvakidašnji razlog!

SVI DETALJI RAZVODA JOVANA MEMEDOVIĆA: Niko se do sada zbog ovoga nije razišao sa suprugom!

Na iznenađenje mnogih, ovaj šarmanti voditelj se razveo pre osam godina!

Ljubav i zavođenje
Autor:
SVI DETALJI RAZVODA JOVANA MEMEDOVIĆA: Niko se do sada zbog ovoga nije razišao sa suprugom!
Foto: Printscreen/ Facebook/ Jovan Memedović

Naime, on smatra da je to bila najbolja moguća odluka u tom trenutku! Do razlaza sa suprugom Marijanom došlo je 2014. godine, a tada je ta vest odjeknula u medijima kao bomba. Odmah je počelo da se spekuliše o razlogu razvoda Jovana Memedovića.

Međutim, bivži supružnici su dugo krili od očiju javnosti svoju intimu, a razveli su se u potpunoj tišini, bez grubih reči. Kako oboje ističu, najvažnije im je bilo u tim trenucima da sačuvaju decu, ćerku Mašu i sina Uroša, od bespotrebnog i dodatnog stresa.

A, tek, nedavno su otkrili šta je bila jabuka razdora!

Iako su najčešći problemi, zbog kojih ljudi izlaze iz zajednice, prevara, nedostatak ljubavi ili manjak komunikacije, razumevanja i poštovanja, kod Jovana i Marijane dogodilo se sasvim nešto drugo.

Voditelj i autor emisije "Sasvim prirodno" zbog prirode posla često je bio odsutan od kuće. Zapravo, najveći deo godine boravio je po džunglama, stepama, planinama, snimajući neverovatne ljude i pojave.

Kada bi se i vratio posle dugog putovanja, kako je svojevremeno rekao, nije želeo da se vraća gradskoj gužvi, uprkos tome što je znao da ga kod kuće čekaju supruga i deca.

Najviše je voleo da svoje slobodno vreme provodi u svojoj vikendici na planini, što je i dan danas tako, a sve to zajedno navodno je dovelo do udaljavanja bračnih partnera.

Jovan za medije nikada nije detaljno govorio o svom privatnom životu, ali, ipak, nije ni krio da mu samački život u divljini prija.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs