prevara

TENISERKA ZATEKLA MUŽA U KREVETU SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Raskrinkala najvećeg žigola, varao ju je sa pola Evrope

Skadal koji je godinama tresao Argentinu se desio kada je bivši igrač Real Madrida Argentinac Fernando Gago zatečen u strastvenom odnosu sa ljubavnicom od strane supruge Žizele Dulko, bivše teniserke

Celebrities
11:45h Autor:
TENISERKA ZATEKLA MUŽA U KREVETU SA NAJBOLJOM DRUGARICOM: Raskrinkala najvećeg žigola, varao ju je sa pola Evrope
Fudbaler prevario suprugu sa njenom najboljom drugaricom, Foto: Profimedia

Se*s-skandal godinama je potresao Argentinu! Pre par godina, bivša teniserka Žizela Dulko (36) zatekla je u svojoj spavaćoj sobi supruga Fernanda Gaga (35), nekadašnjeg fudbalera Real Madrida, sa svojom prijateljicom Veronikom Lafet!

Žizela Dulko
foto: Profimedia

To je sve potvrdila argentinska novinarka Sintija Fernandez je za tamošnju televiziju ispričala da je Žizela Fernanda zatekla sa ljubavnicom u njihovoj porodičnoj kući, u svom krevetu.

"Veronika Lafit i Žizela su bile prijateljice, a zatekla ju je u svojoj kući, u svojoj spavaćoj sobi, sa svojim mužem. Deca su im išla zajedno u školu. Teniserka joj je čak pomogla da promoviše plesnu školu koju je otvorila. Udata je za advokata Martina Sijeru, koji je za neverstvo saznao kad i Žizela. Veronika se od tada ne pojavljuje u svojoj školi i ugasila je naloge na društvenim mrežama. Svi su šoku jer su se parovi godinama družili - ispričala je Sintija.

Žizela je, naravno, odmah podnela zahtev za razvod, dodaje atraktivna brineta. "Fernando se pretvara da će razvod biti sporazuman. Ipak, to neće sve proći tek tako. Žizela je očajna, a da stvari budu još gore, Gago je ostao u vezi sa Veronikom i žive zajedno u njegovoj kući, jer je i ona napustila muža. Ona se već rastajala od njega upravo zbog neverstva", priča Sintija.

Fernando Gago
foto: Profimedia

Spavala sa svima

Veronika odavno ima status nemoralne žene jer je imala afere sa još nekoliko zauzetih muškaraca. Druge majke su je često prozivale zbog toga, a Žizela je decu ispisala iz te škole u Nordelti i upisala ih u ustanovu u San Isidru, gradu nedaleko od Buenos Ajresa.

Gago nikada nije mogao da se smiri i obožava žene. Njegova nekadašnja devojka Mikaela Vaskez pojasnila je kako je bivša zvezda Reala bila pravi žigolo.

"Zbog njega sam otišla u Madrid. Imao je 19 godina i osećala sam veliku strast prema njemu", počela je priču Mikaela.

"Bila je to teška veza. Veoma je teško biti s fudbalerom. Srećom, tada još nije bilo Instagrama, ali šta bi se tek dešavalo da ih je bilo", zapitala se ona.

Otvorena veza

Žizela Dulko i Fernando Gago su, navodno, 2009. kada su se upoznali, bili u "otvorenoj vezi", odnosno nisu branili jedno drugom da se viđaju sa drugim ljudima. Oni su se upoznali na teniskom turniru u Madridu, dok je on igrao za Real. Venčali su se 2011. i dobili troje dece, Matea (8), Antonelu (6) i Danijela (3). Žizela je karijeru završila 2012, sa samo 27 godina, da bi se posvetila porodici. Najbolji plasman joj je 26. mesto i važila je za jednu od najlepših teniserki. Odgajala je Gagovu decu, a on je fudbal igrao u Boki juniors, Realu, Valensiji i Romi. Prošle godine se penzionisao kao član Atletiko Veleza.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs