uzbudljiv ljubavni život

LJUBAVNI ŽIVOT IVANE ŽIGON LIČI NA ŠPANSKU SERIJU: Ovo je 11 godina mlađi monah koji je zbog nje napustio manastir

Ivana Žigon privukla je veliku pažnju javnosti zbog njenog zanimljivog ljubavnog života. Njen brak sa monahom koji je zbog ljubavi prema njoj napustio manastir bio je veliko iznenađenje.

Ljubav
Autor:
LJUBAVNI ŽIVOT IVANE ŽIGON LIČI NA ŠPANSKU SERIJU: Ovo je 11 godina mlađi monah koji je zbog nje napustio manastir
Ivana Žigon ima zanimljiv ljubavni život, Foto: Kurir/Ana Paunković

Ćerka reditelja Steve Žigona i glumice Jelene Žigon, Ivana Žigon, potpuno se povukla iz javnog života, te se o njoj danas vrlo malo toga zna. Njen ljubavni život posebno je interesantan, toliko da podseća na filmove.

Naime, ona se 2006- godine, na Vidovdan udala za monaha Grigorija Brkovića. Zbog nje je i napustio sveti poziv, a ni višedecenijska razlika u godinama im nije smetala.

Ipak, nakon 5 godina braka njih dvoje su se razveli. Ivana je čak tri godine vešto držala u tajnosti da se razvela, te javnost bila iznenađena tim postupkom.

Ivana Žigon
foto: ATA Images

Par se 2016. godine pomirio, ali glumicu tek tad počinju da prate skandali.

Prema pisanju medija, ona je dve godine bila u vezi sa Ninoslavom Ninom Ademovićem, ocem pevača grupe Miligram, Alena Ademovića. To nije sve, Ivana je navdno zbog muzičara Gorana Bregoića ostavila mlađeg supruga Grigorija, koji se zbog nje odrekao manastirskog života.

Ivana nikada nije Ademovića predstavila javnosti, te je navodno to bio razlog kraja njihove veze. Čak je sukob otišao tako daleko da je Ninoslav optužio Ivanu da nije htela da ga pomene kao autora svoje muzike, što je glumica ubrzo demantovala, piše Story.rs

Ivana Žigon
foto: Kurir / Dragana Udovičić

"Iako smo se Grigorije i ja rastali pre nekoliko godina, mi smo, zahvaljujući sinu, i dalje porodica. Griša je sve bolji otac. Sada ima svoj teniski klub u Vinči i Stevo tamo uživa sa puno omladine. U svemu čemu ga je otac naučio, od fudbala do šaha, Stevo je perfektan. Polako se navikavam na ulogu majke iz drugog plana, tata je u ovim godinama najvažniji.", odgovorila je Ivana na pitanje o odnosu sa bivšim suprugom.

"Ljubav ne pita nas kad će da stigne. Zato je svi sa nestrpljenjem čekamo. A kad bih mogla, zamolila bih je da dođe za nekoliko godina, da nam prođe Stevin pubertet, pa da joj od sebe dam svoj maksimum.", zaključila je ona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs