"REKLA SAM ĆERKAMA DA JE ONA ŽENA MOG ŽIVOTA": Bivša mis Rusije o ljubavi sa slavnom teniserkom i užasnom gubitku sina

Udala se za ženu svog života i danas uživaju u svom braku i veoma su srećne.

Celebrities
Autor:
"REKLA SAM ĆERKAMA DA JE ONA ŽENA MOG ŽIVOTA": Bivša mis Rusije o ljubavi sa slavnom teniserkom i užasnom gubitku sina
Bivša Mis Rusije o svojoj ljubavi sa poznatom teniserkom., Foto: printscreen/instagram/julialemigova

Julija Lemigova je više puta javno govorila o braku sa čuvenom teniserkom Martinom Navratilovom ističući da joj je njihova ljubav promenila život.

Supruga slavne sportistkinje i bivša mis Rusije otkriva kako je počela njena ljubav sa Marinom i kako je potom saopštila ćerkama da ima nameru da se uda za ženu svog života. Njih dve su se pre braka zabavljale skoro sedam godina. Julija ima dve ćerke Viktoriju (20) i Emu (15) a njen sin je preminuo pet meseci nakon rođenja.

Kada je imala 18 godina, preselila se u London, a zatim u Pariz gde je pre dve decenije upoznala buduću suprugu: "Bavila sam se modom, u Parizu sam sretala neverovatne ljude, poznate ljude, članove kraljevskih proodica, a onda sam upoznala Martinu. Nisam bila ljubitelj tenisa, ali sam naravno znala ko je ona i započele smo razgovor", rekla je Julija koja je slavnoj teniserki najveća podrška nakon što joj je dijagnostikovan rak grla i kancer dojke (Martina Navratilova se i 2010. borila sa rakom dojke).

Poznata Ruskinja dodala da nju i Martinu rođenju u Češkoj, spojilo istočnoevropsko poreklo i da je prvi razgovor je protekao u smehu. Kad je došlo do njihovog drugog susreta, slučajnog u restoranu, dok je Julija ručala sa ćerkama, Lemigova je shvatila da želi da vidi Marinu i naredni put. Njihova veza je u početku bila platonska, Martina je često odlazila kod Julije i njene dece u Pariz i igrala sa njenim ćerkama tenis, Julija, Viktorija i Ema posećivale su Martinu u njenom domu u Majamiju. Emocije između ove dve žene su vremenom postajale sve jače.

"Videle su da sam srećna sa njom, bilo je jednostavno. Martina je bila deo naše porodice i moje ćerke su je obožavale. Igrala je tenis i radila domaće zadatke sa njima, kuvala za njih. Zvale su je Marti, što je bila skraćena verzija od Martine", ispričala je Julija.

Problemi su nastali kad su njenu stariju ćerku zapitkivali u školi zbog veze njene mame. "Pitala me je: "Ko je Martina?", sele smo i razgovarale. Rekla sam joj: "Martina je neko kog volim". Pogledala me je zapanjeno, dodala sam: "Ne mogu da žvim bez nje". Onda sam pitala ćerku da li bi želela da Marina živi sa nama, rekla mi je: "I ja želim to"", otkrila je Julija.

Njihovo venčanje je bilo veoma emotivno, Julija je plakala, kao i Martina, koja važi za snažnu ženu. Julija je istakla da žive kao normalna porodica, između Amerike i Francuske, gde je onda imala kozmetički salon.

Poručila je na svom na svom instagram profilu da je uz Martinu i da će se zajedno boriti i pobediti opake bolesti.

Podsetimo, poslednja mis SSSR-a, druga pratilja na svetskom takmičnju za “Miss Universe” i ćerka bivšeg generala Crvene armije zanimljiva je javnosti i zbog ljubavne priče sa Martinom i zbog biografije.

U toj biografiji piše da je nakon škole za poslovnu administratorku radila u banci u Ženevi kao šefica odeljenja za ruske investicije, a da je zatim započela vezu sa Brosardovom Sternom koji je u to vreme bio oženjen. Zbog nje je Stern ostavio suprugu. Dobili su ubrzo sina Maksimilijana i preselili se prvo u Njujork, a zatim u Pariz.

Ljubav je na kraju prerasla u opsesiju. Stern je na svakom koraku pratio Juliju. Ona je sve teže podnosila njegovo kontrolisanje. Sve je prekinula tragedija.

Samo pet meseci nakon rođenja Maksimiljan je premunuo. Sumnjalo se da se radilo o ubistvu, koji je počinila dadilja iz Bugarske, a koje je bilo iz osvete prema moćnom Brosardovu Sternu.

Brak Julije i kontroverznog Steran se raspao, a prelepa Ruskinja je posle razvoda u Parizu otvorila kozmetički salon što je bio početak njenog privatnog biznisa. Stern je 1995. ubijen, za to ubistvo je Julija optuživala njegovu ljubavnicu Sesil Brosard.

Niz tragičnih i loših događaja nastvaljen je 2010. u Parizu ponovnim pokretanjem istrage o smrti Julijinog sina kojom je utvrđeno da je dečak primio antidepresiv koji može da bude fatalan po decu. Istraga je prekinuta zbog kako se sumnjalo, umešanosti tajnih službi.

Za Juliju je susret sa Martinom 2006. zaista bio životni preokret psole kojeg je sve krenulo nabolje, prenosi Žena.rs

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs