pogledajte

SRPSKA TINA TARNER I NAJZGODNIJA BAKA BALKANA U KUPAĆEM KOSTIMU: "Gde god da sam, prostrem peškir i uradim OVE vežbe"

Legendarna pevačica nedavno je proslavila rođendan, a zbog svog neverovatnog izgleda u 73. godini, mnogi je smatraju "najzgodnijom bakom Balkana"

Fitnes & Nutricija
Autor:
SRPSKA TINA TARNER I NAJZGODNIJA BAKA BALKANA U KUPAĆEM KOSTIMU: "Gde god da sam, prostrem peškir i uradim OVE vežbe"
Neda Ukraden, Foto: Mateja Stanisavljevic/ATA

Neda Ukraden svako leto na društvenim mrežama rado postuje snimke na kojima pozira u kupaćim kostimima, a ni ovog leta nije zapostavila tu tradiciju. Naime, fanove je povodom svog rođendana počastila u jednodelnom kupaćem kostimu jarko narandžaste boje, a mnogima su pale vilice.

Na glavu je stavila moderan slamnati šešir i vamp sunčane naočare, a balkanska Tina Tarner kako je mnogi zovu, i dalje je nasmejana i doterana kao i celog svog života.

- Mogla bih vam napisati sto rečenica zašto je dobro biti danas slavljenica u ovim godinama! Ali nema potrebe. Sve je jasno! Odoh da slavim! Živeli", napisala je poznata pevačica pored fotografije koju je napravila u Boki Kotorskoj, a i ovoga puta je mnoge oduševila svojom zavidnom linijom u osmoj deceniji života.

"Mislim da se na meni vidi da li sam plastična lepotica", rekla je jednom.

Neda trenutno uživa u porodičnom domu gde dane provodi u krugu porodice koja je, kako je više puta izjavila, njeno najveće bogatstvo. Inače, dan pre je duvala svećice sa svojim najmlađim naslednicima Aleksandrom, Nedom i Dušanom, a pretpostavlja se da su se iza kamere nalazili njezina ćerka i zet.

O održavanju svoje linije i zdravlja jednom je rekla:

1 / 7 Foto: Promo

I naglašava da je ključ njene vitke linije upravo uravnoteženna ishrana, a omijeno povrće joj je raštan.

- Volim mediteransku hranu. Voće, povrće, maslinovo ulje, blitvu, kuvanu hranu... Kraljica mog stola je raštan, to povrće obožavam. Ponekad posegnem i za kojim kolačem ili sebi priuštim tanjir testenine. Ali, kad preteram jedan dan, pazim na to što ću da pojedem drugog dana i tako sam stalno u ravnoteži. A ravnoteža je u životu uvek bitna - zaključila je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs