SUDBINSKA LJUBAV

ZA SVE JE KRIV NOVAK ĐOKOVIĆ: Ko je misteriozni dr Branko Barać, kome je Jelena Janković rodila devojčicu!(FOTO)

Teniserka krije svoje emotivne partnere kao zmija noge, još od veze sa vaterpolistom Mlađanom Janovićem.

Celebrities
Autor:
ZA SVE JE KRIV NOVAK ĐOKOVIĆ: Ko je misteriozni dr Branko Barać, kome je Jelena Janković rodila devojčicu!(FOTO)
Foto: Kurir/Dragan Kadić

Jelena Janković se pre nekoliko dana porodila u Beogradu ,na svet je donela devojčicu i još uvek nije poznato koje joj je ime dala zajedno sa svojim partnerom, doktorom Brankom Baraćem.

Bivša teniserka je od prošle godine u vezi sa doktorom Baraćem, čovekom koji u potpunosti živi van javnog sveta. A, susret je bio savim slučajan, gotovo sudbinski.

Kako mediji pišu, upoznavanje Jelene i Branka, te ceo zaplet njihove ljubavi, bilo je potpuno filmski.

Nakon Adrija tur turnira u organizaciji Novaka Đokovića, srpska teniserka je bila pozitivna na korona virus, nakon čega je potražila lekarsku pomoć.

Jelena Janković
foto: Profimedia

Tada je upoznala doktora Baraća, u organizaciji, a simpatije su se odmah dogodile i učinile svoje. Bivša teniserka se izlečila, ali i ostala u kontaktu sa doktorom koji joj je u tome pomogao, a danas imaju dete.

Nakon ukidanja vanrednog stanja, Jelenu i Branka su ljudi viđali u prestoničkim restoranima i tada je cela priča dospela do javnosti.

O Jeleni Janković i njenom ljubavnom životu se ništa ne zna od 2012. kada je raskinula šest godina dugu vezu sa crnogorskim vaterpolistom Mlađanom Janovićem. Jasno je i zašto, pošto je tada sportski par bio i te kako praćen.

Danas je Jelena u srećnoj vezi s uspešnim doktorom internistom Brankom Baraćem, koji radi u jednoj privatnoj klinici u Beogradu.

Branko Barać
foto: Printscreen/Facebook/Branko Barać

Teniserka svog partnera krije od medija, ali je Branko Barać imao javne nastupe ranije, naravno u svrhu posla koji radi. Doktorirao je medicinske nauke 2018. na beogradskom univerzitetu, a pored specijalizacije iz oblasti interne medicine ima i master iz endokrinologije. Doktor Barać je pored toga bio veoma aktivan volonterski u jednoj kovid bolnici u prethodnom periodu, što je za svaku pohvalu.

Branko Barać
foto: Printscreen/Facebook/Branko Barać

- Uvek sam želela da se priča o tenisu, o rezultatima, da me po tome pamte, a ne po privatnom životu. Smatram da sam skromna i da moj privatni život i ne zaslužuje toliku pažnju”, izjavila je Jelena pre nekoliko godina, govorila je svojevremeno teniserka o partnerima.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs