optužbe šuai peng

DOVEO ME JE U SVOJU KUĆU I NATERAO:Skandal drma planetu! Bivša najbolja teniserka sveta optužila političara za silovanje


Kineska teniserka Šuai Peng šokirala je svetsku javnost izjavom da je svojevremeno bila silovana od strane nekadašnjeg vicepremijera svoje zemlje Zanga Gaolija!

Lifestyle
Autor:
DOVEO ME JE U SVOJU KUĆU I NATERAO:Skandal drma planetu! Bivša najbolja teniserka sveta optužila političara za silovanje
Foto: Profimedia

Bivša najbolja teniserka sveta iz 2014. Šuai Peng (35) iznela je svoje optužbe na sajtu društvenih mreža "Veibo", ali u međuvremenu njena objava je uklonjena.

Da sve bude čudnije, na Guglu, ukoliko želite da pretražite ime ove devojke, videćete da postoje ograničenja. Da sve bude još šokantnije, ovo je prva takva optužba na račun nekog visokopozicioniranog političara.

Zang (75) je bio zamenik predsednika Vlade od 2013. do 2018. godine i istovremeno je bio blizak saradnik sadašnjeg predsednika Kine Si Đinpinga.

Zang Gaoli
foto: Profimedia

U objavi je opisala šta se sve dešavalo i kako ju je Zang navodno seksualno napastvovao prvi put kada je ona došla u njegov dom. I to da igra tenis.

Šuai Peng
foto: Profimedia

- Tog popodneva nisam dala saglasnost i nisam mogla da prestanem da plačem. Doveo me je u svoju kuću i naterao da imamo odnose. Nemam dokaze i bilo je nemoguće napraviti ih. Uvek ste se plašili da sa sobom ne ponesem nešto poput kasetofona ili da ne snimim. Nema audio zapisa, nema video zapisa, samo moje iskrivljeno ali vrlo stvarno iskustvo - napisala je teniserka na objavi koja je uklonjena.

I dalje aktivno igra tenis, a sada je 189. teniserka sveta.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs