UPOZNAJTE EMILIJU

ŽELJKO MITROVIĆ JE PONOSNI DEDA: Medijski mag prvi put javnosti pokazao unuku Emiliju! (FOTO)

Vlasnik Pink televizije pohvalio se na Instagramu fotografijom sa desetomesečnom unukom Emilijom.

Celebrities
Autor:
ŽELJKO MITROVIĆ JE PONOSNI DEDA: Medijski mag prvi put javnosti pokazao unuku Emiliju! (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram/Željko Mitrović

Aleksandar, sin Željka Mitrovića, koga je dobio u braku s nekadašnjom pevačicom Sonjom Mitrović Hani, u junu prošle godine postao je otac prvi put.

Sa svojom izabranicom već dugo je u vezi, a usled pandemije virusa korona svadba, koja je bila zakazana za proleće 2020. godine, morala je da bude otkazana.

Iako nije poznato da li su se novopečeni roditelji u krugu najmilijih jedno drugom zarekli na večnu ljubav, dolazak devojčice propraćen je uz pesmu i slavlje. I ovih dana ponovo je veselo u domu vlasnika Pinka, a povod je rođendan majke Željka Mitrovića.

"Srećan ti rođendan! P. S. Iz nekog razloga keva nije htela da duva svećice", napisao je Željko u opisu fotografije sa svojom majkom Miladijom, a onda je usledilo i prelepo iznenađenje.

Porodičnom veselju prisustvovali su svi članovi porodice, supruga Milica Mitrović, ćerke Sandra i Andrea, sin Aleksandar, njegova partnerka, bivša žena Sonja Mitrović Hani, kao i najomiljeniji član – beba Emilija. Sin Željka Mitrovića odlučio je da zabeleži emotivan trenutak dok se deka igra sa unukom, a fotografija je oduševila javnost.

Željko Mitrović
foto: Printscreen/Instagram

Na bakinom rođendanu nije bila samo unuka Kristina, Željkova ćerka, koja sa verenikom trenutno u Moskvi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs