LJUBAV NE POZNAJE GRANICE

POLITIČAR (67) ČEKA DETE SA 36 GODINA MLAĐOM: Ona je zaprosila njega, a još uvek persiraju jedno drugom! (FOTO)

Predrag Marković i njegova suprga Vesna očekuju prvo dete

Ljubav i zavođenje
21:50h Autor:
POLITIČAR (67) ČEKA DETE SA 36 GODINA MLAĐOM: Ona je zaprosila njega, a još uvek persiraju jedno drugom! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / sovracar

Političar i bivši ministar kulture Predrag Marković i Vesna venčali su se 26. decembra 2015. godine, daleko od očiju javnosti. A danas je Vesna podila srećne vesti - oni očekuju dete.

Vesna Marković pozirala je sa trudničkim stomakom u prvom planu, a potom je fotografiju objavila na Fejsbuku, nakon čega su usledile brojne čestitke.

To će njoj biti prvo dete, dok Predrag već ima sina iz prvog braka.

Od kako se saznalo za njihovu vezu, to je zaintrigiralo javnost.Vesna je svojevremeno otkrila pojedine detalje njihovog odnosa kojima je mnoge iznenadila.

Naime, ona je ispričala jednom prilikom da ona i njen suprug Predrag persiraju jedno drugom.

- I mene je iznenadilo koliko skoro svi lako prihvataju činjenicu da nas dvoje, kao i tada, i sada jedno drugom persiramo. Ljudi su odavno znali da je Predrag na „vi" sa svima, osim sa onima koje poznaje duže od 30 godina i onima koje nimalo ne poštuje. U našem braku, to persiranje ima i dodatnu draž, ali je to naša privatna stvar - rekla je Vesna svojevremeno za "Kurir".

A ovako je sve počelo:

- Ja sam zaprosila njega. Na njegov 60. rođendan, iza ponoći. I mada su oči i osmeh jasno govorili - odgovorio je tek ujutru. A ako me pitate zašto sam ja njega zaprosila, a ne on mene, po prirodi sam takva da znam šta želim i da se uvek borim za ono do čega mi je stalo. Kada je o Predragu reč, posle našeg prvog susreta na koji sam kasnila 40 minuta (kao i uvek, džentlmenski me je dočekao uz osmeh) i koji se od običnog ćaskanja pretvorio u sudbinski susret, znala sam da je on taj sa kojim mogu svoj život da podelim "i u dobru i u zlu" - ispričala je Vesna.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs