LJUBAV SVAKIM DANOM SVE JAČA

ZBOG NJEGA OSTAVILA SVE, NAČIN NA KOJI JU JE ZAPROSIO JE HIT: Ovako su se zavoleli Siniša Mihajlović i njegova Arijana!

U najtezim trenucim bila mu je najveća podršk

Ljubav i zavođenje
Autor:
ZBOG NJEGA OSTAVILA SVE, NAČIN NA KOJI JU JE ZAPROSIO JE HIT: Ovako su se zavoleli Siniša Mihajlović i njegova Arijana!
Foto: Profimedia

Supruga Siniše Mihajlovića rijetko govori za medije, međutim, kada odluči da napravi presedan, zanimljivosti iz privatnog života su zagarantovane. U jednom od takvih intervjua lepa Arijana pričala je o braku sa legendom srpskog fudbala, istakavši da je Sinišina borba sa leukemijom učinila da njih dvoje još više postanu kao jedno.

U trenutku kada je sreo ženu svog života Sinišina karijera bila je na vrhuncu. Da bi pratila svog izabranika, Arijana je sve napustila.

Arijana, koja je bila u tom trenutku manekenka i voditeljka, kaže da se nikada nije pokajala što je napustila karijeru i posvetila se porodici.

- Sa Sinišom je to bila ljubav na prvi pogled. Napustila sam televiziju sredinom 1995. godine, jer je on bio u Sampdoriji, ja u Rimu i nismo se često viđali. Odabrala sam porodicu i rekla bih da sam dobro izabrala.

Ubrzo nakon upoznvanja usledila je prosidba, i to kakva:

"Siniša me osvojio svojom slatkoćom", rekla je ona.

Siniša je ispoštovao tradiciju i njenu ruku zatražio od njenog oca prvo.

"I tačno je da je došao na večeru i zamolio mog oca za dozvolu da me zaprosi", ispričala je lepa Italijanka za tamošnje medije.

Ona je zatim govorila i o Sinišinoj bolesti i podršci koju mu porodica nesebično pruža.

- Ovo su bili teški meseci, sve vreme sam bila uz njega. Suočili smo se sa tim bez gubljenja kontrole. Moram reći da smo jedni drugima dali snagu - rekla je Arijana, koja sa Sinišom ima petoro dece.

Njih dvoje su gotovo pune 3 decenije u braku, a nakon toliko godina i dalje se vole kao prvog dana.

Zanimljivo je da su se venčali dva puta, prvo u Rimu, a deset godina kasnije u Sremskim Karlovcima. Bila je to ljubav na prvi pogled, koja je iznedrila petoro dece, ćerke Viktoriju i Virdžiniju i sinove Miroslava, Nikolasa i Dušana.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs