da li vam se dopada?

MELANIJA I DONALD TRAMP SE PROVODE NA MENHETNU: Savršena haljina bivše prve dame zasenila skandal

On je skandal majstor, a ona savršena žena iza moćnog muškarca.

Moda
Autor:
MELANIJA I DONALD TRAMP SE PROVODE NA MENHETNU: Savršena haljina bivše prve dame zasenila skandal
Melanija Tramp, Foto: Profimedia

Bivši američki predsednik Donald Tramp i njegova supruga Melanija Tramp prisustvovali su sinoć svečanosti u Njujorku kojom je najavljen turnir u golfu "LIV Golf International" koji će se ovog vikenda održati u njegovom klubu u Nju Džerziju.

Turnir koji zadaje opasan udarac konkurenciji PGA turniru, izazvao je gnev porodica žrtava terorističkih napada 11. septembra. Govoreći u utorak na konferenciji za novinare u blizini Bedminstera predsednik udruženja "9/11 Families United" Teri Starada rekao je da su svi članovi ove organizacije skandalizovani uvredljivim turnirom u Trampovom klubu, koji je samo 50 milja od mesta gde 2001. dogodio teroristički napad.

Donald Tramp se ne uznemirava mnogo zbog kritika već poziva igrače da se pridruže turniru i zarade što više novca.

Američki milijarder je veoma uzbuđen zbog predstojećeg sportskog događaja, a sinoć se srdačno pozdravljao sa gostima među kojima je bila i Kejtlin Džener.

Pogledajte kako je izgledao taj pozdrav!

Tramp je bio modno usklađen sa suprugom koja je, kao i uvek, blistala u neverovatno prefinjenom modnom izdanju.

Melanija se pojavila u asimetričnoj beloj haljini, koja bi lako mogla da prođe i kao nešto venčanica, a ovaj komad istakao je njenu savršenu figuru.

Haljina bele boje, na bretele je, bez izreza, dužine do ispod kolena, koju krase interesantni nabori ukrasna šnala u predelu stomaka savršen je trik kada je u pitanju isticanja struka i bokova. Savršeno izdanje upotpunila metalik, srebrnim salonkama na visoku petu.

Da li vam se dopada ova njena kombinacija?

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs