Procureli detalji

Mislite da Melanija nikad ne bi ostavila Donalda Trampa? Varate se, ona je to već uradila! (FOTO)

Ono što su tek malobrojni znali, sada je saznala cela američka, ali i svetska javnost

Vip priča
19:53h Autor:
Mislite da Melanija nikad ne bi ostavila Donalda Trampa? Varate se, ona je to već uradila! (FOTO)
Foto: EPA / Shawn Thew

Iako bi možda većina ljudi pomislila da uprkos svim javnim sramotama koje joj priređuje, američka prva dama Melanija Tramp ne bi nikada otišla i napustila svog supruga Donalda, prevarili bi se. Ako je verovati najnovijoj knjizi Ronalda Keslera o životu američkog predsednika, pod nazivom 'The Trump White House: Changing the Rules of the Game', ona je to već jednom i uradila.

Istina je da tada još nisu bili u braku, ali i to se važi, zar ne? Kako piše autor knjige, na početku njihove veze, Melanija je videla je Karu Jang, bivšu devojku Donalda Trampa, kako napušta njegov apartman u Tramp kuli.

Melanija Tramp održala prvi govor ove godine: Zbog jedne stvari naišla na oštre kritike! (FOTO, VIDEO)

"Bilo je to na početku njihove veze 1998. godine i Melanija je s njim putovala u Mar-a-Lago privatnim avionom. Pre odlaska, otišla je do njegovog apartmana u Tramp kuli, odakle je izašla Kara Jang, manekenka koja je dve godine bila u vezi s Donaldom. Melanija ga je ostavila istog trena", objasnio je Kesler za Us Weekly.

Trenutak o kojem je brujao ceo svet: Mišel Obama konačno otkrila šta joj je poklonila Melanija Tramp! (FOTO, VIDEO)

foto: Profimedia

"Nije razmišljala ni o milijardama koje on ima, ni o prekrasnom Mar-a-Lagu ili luksuznom apartmanu. Raskinula je vezu s njim i naredila da joj pošalju nazad svu odeću koju je već poslala za Mar-a-Lago. Nazvala je batlera Tonija Senekala i to ga zamolila. Ipak, Donaldu je trebalo samo nedelju dana da je pridobije natrag, a ona je ponovo vratila svoju odeću u Mar-a-Lago. Ali, to vam ipak daje uvid u njen karakter, kojim je na kraju bio impresioniran i sam Donald", rekao je autor knjige.

Dokle će Melanija dozvoljavati da je Donald javno ponižava: Nikad veća kriza u Beloj kući! (FOTO)

foto: Profimedia

Uprkos tom navodnom razlazu, par se na kraju ipak venčao u januau 2005. godine, a u martu 2006. godine dobili su sina Barona.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs