neki su još lepši!

GDE JE DANAS FATALNA RUBI? Postala je baka, izgleda bolje nego ikad, a tek da vidite njene kolege...

I dalje intrigiraju javnost svojim postupcima!

Vip priča
10:17h Autor:
GDE JE DANAS FATALNA RUBI? Postala je baka, izgleda bolje nego ikad, a tek da vidite njene kolege...
Foto: Printscreen Youtube Boyan Acero

„Rubi“ je emitovana daleke 2004. godine i jedna je od najpopularnijh stranih serija, koje su se prikazivale na našim prostorima. Po mišljenjima mnogih, jedna je od najboljih meksičkih telenovela svih vremena

Priča o prelepoj devojci koja želi da pobegne od siromaštva po svaku cenu i obogati se udajom zakovala je za male ekrane milione gledalaca širom sveta.

Sigurni smo da ovu telenovelu svi pamtimo, a glavni likovi i dalje privlače pažnju, iako je prošlo toliko godina. Neki od njih sada, čak, još lepše izgledaju!

Barbara Mori
foto: Profimedia

Barbara Mori

Prelepa Barbara danas ima 44 godine. Fatalna Urugvajka i dalje pleni lepotom. Barbara je prošla kroz tešku borbu sa zdravstvenim problemima. Glumica se sa nepunih 30 godina suočila sa rakom dojke – ali je uspela da pobedi bolest. Pre nekoliko godina, tačnije u svojoj 39. godini, postala je baka.

Žakelin Brakamontes

Maribel je bila dobra devojka koju je Rubi izdala, a njen lik je tumačila Žakelin Brakamontes. Glumica danas ima petoro dece, a već 22 godine u srećnom braku s meksičkim vozačem trkačkih automobila, Martinom Fuenteseom. I dalje je nastavila da snima serije, a oprobala se i u ulozi voditeljke. Otvoreno je pričala i o pobačaju koji je preživela.

Eduardo Santamarina

Nesrećnu Rubinu ljubav, čuvenog Alehandra, oživeo je glumac Eduardo Santamarina. Bio je jedan od najplaćenijih meksičkih glumaca. Oženio je koleginicu s kojom ima jedno dete. Imao je problema s alkoholom, zbog čega je njegova karijera trpela – ali se sada okrenuo nekim drugačijim glumačkim poslovima.

Sebastijan Rulji

Zgodni Hektor, plave kose i očiju, pre 18 godina očarao je žene. On je inače Argentinac, a karijeru je započeo daleke 1996. Od tada je snimio više od 20 telenovela – poslednja je izašla ove godine i zove se „I bogati plaču“. Neverovatno je da on i dalje u besprekornoj formi! A već dugo uživa u ljibavi sa Anšelikom Bojer, takođe, poznatom glumicom.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs