neverovatno

JANA JE NAJPLAĆENIJA LJUBAVNICA NA SVETU: Zavela je jednog od najbogatijih prinčeva i zbog toga dnevno dobija 5. 000 €

Poklanja joj sve što poželi.

Vip priča
10:58h Autor:
JANA JE NAJPLAĆENIJA LJUBAVNICA NA SVETU: Zavela je jednog od najbogatijih prinčeva i zbog toga dnevno dobija 5. 000 €
Foto: Printscreen Instagram / yana.orfeeva

Ukrajinska manekenka Jana Orfeva, prema pisanju stranih medija, ljubavnica je saudijskog princa i zbog toga joj svakog dana na račun leže ogromna suma novca. A tokom njihove dvogodišnje veze ispunjava joj svaku, ali baš svaku želju.

Osim što zbog "titule ljubavnice" svakoga dana dobija oko 5. 000 evra, saudijski multumilioner joj neretko poklanja luksuzna putovanja, ali i skupocne automobile.

Nekada putuje sama, a čini se da mnogo više voli kada joj se pridruži i princ, jer je i data obasima raznim "znakovima pažnje"! Kako brojne stvari iz privatnog života deli na društvenim mrežama, tako je na njenom Instagram profilu osvanula i fotografija prstena specijalne izrade "Graff", koji košta oko 200.000 evra, što je, kako strani mediji navode, za princa sitnica.

Janu na Instagramu prati preko 175 hiljada ljudi, a ta cifra se svakoga dana uvećava. Zna da se vrlo često pohvali i vitkom figurom, kao i svojim modnim izdanjima.

Kako se navodi, ova lepotica je novac iskoristila da kupi luskuzne stanove u Kijevu i Moskvi, a prijatelji je opisuju kao "dobru i lepu", ali "razmaženu".

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs