Pročitajte, vredi

RUSKINJA (90) NE PIJE LEKOVE, I NIKAD NE KUKA: Njen savet za sreću raspametio je ceo svet! (FOTO)

Imam 90 godina, ali osećam se kao da imam 50, rekla je vesela baka

Lifestyle
Autor:
RUSKINJA (90) NE PIJE LEKOVE, I NIKAD NE KUKA: Njen savet za sreću raspametio je ceo svet! (FOTO)
Foto: Facebook / Humans Of New York

Jedna baka iz Moskve čist je primer kako treba živeti i koliko pozitivan stav utiče na kvalitet života i dugovečnost. Bez sumnje - treba je poslušati!

Naime, Fejsbuk stranica Human's of New York objavila je fotografiju 90-godišnje bakice, ni ne sluteći da će postati planetarno popularna, kako svojim modnim izdanjem, tako i energijom kojom zrači i savetom koji nam je dala.

"Imam 90 godina, ali osećam se kao da imam 50. Ne pijem lekove i nikada se ne žalim. Uvek kažem ljudima: Kreni od onoga što imaš, a ne što želiš. Ja sam jednostavno srećna jer sam živa", rekla je ova neverovatna gospođa iz Moskve i nastavila:

"Svaki dan plešem dva sata i uživam u tome. Interesuje me politika i književnost. Volim i nauku. I da, imam dečka Aleksandra. Razmenjujemo knjige. Ne znam koliko ima godina", završila je 90-godišnjakinja.

Ubedljivo najbolja i najkraća lekcija o stresu: Upamtite ove reči!

Izgleda da je svojom pojavom i stavom prema životu ova gospođa dotakla mnoge, jer je post na Fejsbuku sakupio preko 500.000 lajkova i skoro 20.000 komentara.

"Ja vas ni ne poznajem, ali vi ste, gospođo, moj heroj", "Upravo sam shvatio šta želim da budem kad odrastem, a želim da budem ona", samo su neki od komentara.

Ova baka je živi dokaz da pozitivan stav prema životu znači mnogo više nego što mislimo!

Da li se slažete? Podelite sa nama u komentarima!

Ne pije lekove, ne stari, ne boluje ni od čega: Žena zmaj (72) otkrila izvor mladosti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs