otvorila dušu

DRAGANA MIRKOVIĆ: Najteži momenat u karijeri je bio kad sam izgubila NJEGA! Volela sam ga kao oca! Bila sam izgubljena

Dragana Mirković iskreno o najtežim momentima u karijeri i životu

Celebrities
Autor:
DRAGANA MIRKOVIĆ: Najteži momenat u karijeri je bio kad sam izgubila NJEGA! Volela sam ga kao oca! Bila sam izgubljena
Foto: PrintscreenJutjub/AmiG Show

Pevačica Dragana Mirković (53) je u jednom televizijskom gostovanju posle dužeg vremena progovorila iskreno o svom životu.

Folk zvezda čija karijera traje već 37 godina priznala je da je u životu imala veoma teške trenutke.

"Najteži momenat mi je apsolutno bio kada je Toni imao opasnu operaciju pre tri godine. Sve ostalo, da li si u nekom momentu srećan ili manje srećan, to nije tako strašno. To je sve deo mladosti i deo onoga kako se gradi jedna ličnost i kako sebi pravi taj put prema pravoj ljubavi", rekla je pevačica u emisiji "Amidži šou".

Što se tiče najtežeg momenta u karijeri, kada je mislila da će prestati s pevanjem, Dragana je istakla da je to bilo kada je preminuo njen menadžer.

"Najteži i jedini težak momenat u mojoj karijeri mi je bio kada sam izgubila čoveka koji mi je bio menažder, mentor, prijatelj, sve. Čoveka kojeg sam volela kao oca. Ponašao se prema meni kao prema svom detetu. Kada je umro Raka Đokić, ja sam bila potpuno izgubljena. Mislila sam da je to kraj za mene. Bila sam mlada i još osetljivija nego sada, mislila sam da ne mogu sama i da više neću moći time da se bavim", priznala je Dragana i dodala:

"To mi je izuzetno težak trenutak bio. Ne mogu da verujem čak da sam nastavila. Njegov brat mi je rekao da moramo da završimo film, da je to ostalo od njega, kako kažu, u amanet...i onda radi toga. Verujem da bih se povukla", rekla je.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs