BRIŽLJIVO ČUVA DECU OD OČIJU JAVNOSTI

FOTOGRAFIJE NJENE DECE GOTOVO JE NEMOGUĆE NAĆI: Ova lepotica je Manuela, ćerka Dragane Mirković!(FOTO)

Ćerka Dragane Mirković ne viđa se često u javnosti, ali nedavno je osvanula slika na kojoj se vidi da je Manuela izrasla u prelepu devojku, koja dobija veoma privlačne poslovne ponude.

Vip roditelji
Autor:
FOTOGRAFIJE NJENE DECE GOTOVO JE NEMOGUĆE NAĆI: Ova lepotica je Manuela, ćerka Dragane Mirković!(FOTO)
Foto: Kurir / Dragana Udovičić

Mnogi bi rekli da je u eri u kojoj caruju društvene mreže sve ne samo dostupno, nego i već viđeno, ali nije baš tako. Tome u prilog govori činjenica da je, primera radi, praktično nemoguće naći fotografije na kojima su deca Dragane Mirković.

Iako je duže od tri decenije u samom vrhu muzičke scene, ništa manje popularna nego na početku karijere, Dragana Mirković je svih ovih godina vešto balansirala na relaciji poslovno‒privatno. Publici je „na uvid“ stavljala unutrašnjost porodičnog doma, otkrivala gde i kako letuje, često se pojavljivala pred kamerama sa suprugom Tonijem Bijelićem, ali sina i ćerku nije „pokazivala“.

Devetnaestogodišnja Manuela, kao i njen dve godine stariji brat, nikada nisu želeli da se medijski eksponiraju, još manje da se bave nekom profesijom zbog koje bi konstantno bili pred očima javnosti. I to su roditeljima jasno stavili do znanja.

I kada bi sa novinarima podelila fotografije sa nekog gala slavlja koje bi organizovala za decu, kao na primer proslave punoletstva, Dragana Mirković nikada nije davala slike na kojoj se vide „glavne zvezde“. I gosti bi uvek bili zamoljeni da ne objavljuju privatne fotografije sa telefona.

‒ Manuela ima vremena da odluči kojim profesionalnim putem će poći, ali meni se sve više čini da će izabrati neku vrstu umetnosti. To će svakako biti njena odluka u koju se Toni i ja nećemo mešati ‒ rekla je pevačica o ćerki, koja je, kao što vidimo na fotografiji sa “Instagrama”, izrasla u pravu lepoticu, visoku i vitku devojku koja bi bez problema mogla da se pojavi na bilo kojoj modnoj pisti.

Dragana Mirković i Toni Bijelić
Dragana Mirković i Toni Bijelićfoto: Kurir Arhiva

Tome u prilog govori anegdota koju je Dragana Mirković otkrila u jednom intervjuu. Naime, na odmoru u Monte Karlu pevačica je sa porodicom otišla na ekskluzivnu žurku zatvorenog tipa, gde je bio i proslavljeni dizajner Filip Plejn.

‒ Bio je oduševljen mojom ćerkom Manuelom, koja je lepa i zgodna devojka, visoka čak 182cm. Pitao ju je da li je zainteresovana da se bavi manekenstvom, a ona je stidljivo odgovorila da nije razmišljala o tome. Inače, svi su joj u Monte Karlu prilazili sa predlozima da se oproba u poslu modela jer zaista ima predispozicije za to. Ona za sada nema takvu želju i moram priznati da mi je donekle drago zbog toga, a da li će promeniti mišljenje zavisi samo od nje.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs