POGLEDAJTE

PRAVA JE RETKOST VIDETI IH U JAVNOSTI: Ovako izgledaju deca Nikol Kidman i Toma Kruza! (FOTO)

Žive daleko od očiju javnosti

Vip roditelji
Autor:
PRAVA JE RETKOST VIDETI IH U JAVNOSTI: Ovako izgledaju deca Nikol Kidman i Toma Kruza! (FOTO)
Foto: Profimedia

Nekadašnji supružnici Nikol Kidman i Tom Kruz razveli su se pre 20 godina. Tokom turbulentnog braka usvojili su dvoje dece, 28-godišnju Izabelu Belu Kidman Kruz, i 26-godišnjeg Konora Kruza, međutim, svih ovih godina držali su se van svetlosti reflektora i pažnje medija.

O njihovim životima ne zna se mnogo, ali je poznato da u porodičnom životu nisu oduvek cvetale ruže. Nakon razvoda, najpre je par delio starateljstvo nad usvojenom decom, međutim Izabela i Konor nedugo potom su se odlučili za oca i Sajentološku crkvu uz koju su odrasli.

Nikol koja se zdušno borila protiv toga, na kraju godinama nije razgovarala sa ćerkom, pa čak nije ni znala da joj se ćerka udaje, ali poslednjih meseci šuška se o njihovom pomirenju od kako je Bela počela da da lajkuje Nikoline objave na Instagramu.

Inače se na Instagramu Bele, uglavnom mogu naći njena apstraktna umetnička dela koja prodaje po ceni od 30 dolara, i svega par fotografija na kojima je.

Mladi Konor (27) pasionirani je zaljubljenik u ribolov, ali njegove poslednje fotografije na Instagramu, otkrivaju i koliko se fizički promenio u odnosu na prethodnih nekoliko godina.

Ne samo što je nabacio koji kilogram više, već je i pustio bradu, pa se teško može reći da liči na simpatičnog dečačića kakav je bio nekad.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs