saznajte više

SAZNALI SMO DA LI JE AMAL KLUNI U DRUGOM STANJU: Napokon se oglasio poznati par! (FOTO)

Svetski mediji ovih dana spekulišu kako porodica Kluni očekuje novog člana, a čak su se pojavila nagađanja kako se radi o blizancima

Vip roditelji
17:53h Autor:
SAZNALI SMO DA LI JE AMAL KLUNI U DRUGOM STANJU: Napokon se oglasio poznati par! (FOTO)
Amal i Džordž Kluni, Foto: Profimedia

Holivudska zvezda i lepa advookatica za ljudska prava ovih se dana nalaze na odmoru u Italiji ge su ih paparaci ulovili pri izlasku iz jednog restorana.

Za tu ih zemlju vezuju mnoge lepe uspomene jer su se 2014. venčali u Veneciji, a na bajkovitom jezeru Komo, gde Džordž Kluni (60) poseduje prelepu kuću i imanje.

I dok par uživa u zasluženom odmoru u društvu svojih četvorogodišnjih blizanaca Ele i Aleksandera, mediji bruje kako je Amal ponovo trudna.

BILA JE PRVA DAMA ARGENTINE PA NESTALA: Gde je danas žena koju su poredili sa DŽEKI KENEDI? (FOTO)

Amal Kluni, Džordž Kluni
foto: Profimedia

Nakon tih napisa, oglasio se i PR para koji je za E! News opovrgnuo te spekulacije o trudnoći Amal Kluni (43).

Inače, u jednom ranijem intervjuu, Džordž je otkrio kako je zbog globalne pandemije mnogo više boravio u svom domu, ali da je i zahvalan jer je mogao da bude sa svojom porodicom.

'Ovo je bila loša godina za sve. Počela je loše i tako je bilo sve do nedavno. Ali ja sam imao sreće. Imao sam uspešne projekte i živimo u kući u kojoj je puno prostora', rekao je Kluni krajem prošle godine.

O očinstvu je Džordž Kluni progovorio poslednji puta u maju ove godine kada je rekao: 'Nisam mislio da ću ikada na kraju dana radije reći 'Bože, zaista mi je drago što sam dan proveo sa svojom decom', nego 'Bože, žao mi je što nisam snimio još dva zanimljiva filma'.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs