ŽIVE PRAVU BAJKU

UPECALE NAJMOĆNIJE MUŠKARCE, ŽIVE U LUKSUZU, NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA: Ovo su najbogatije Srpkinje na svetu! (FOTO)

Na šarm ovih lepotica svetski milijarderi nisu ostali ravnodušni

Vip priča
Autor:
UPECALE NAJMOĆNIJE MUŠKARCE, ŽIVE U LUKSUZU, NE ZNAJU ŠTA ĆE SA PARAMA: Ovo su najbogatije Srpkinje na svetu! (FOTO)
Foto: ATA Images / Antonio Ahel

Nakon udaje, ovim damama se život pretvorio u pravu bajku. One danas žive na visokoj nozi, kupaju se u luksuzu i novcu. Ne samo da su najbogatije Srpkinje, već i bogatašice svetskog ranga:

1. Sandra Meljničenko

Bivša Modelsica udata je za jednog od najbogatijih muškaraca na svetu, ruskog biznismena Andreja Meljničenka.

Aleksandra Meljničenko, Sandra Meljničenko
foto: Profimedia

2. Ivana Berendika

Još jedna bivša Modelsica, udata je za američkog biznismena Tomasa Jermoluka, jednog od osnivača Gugla. Njihovo bogatstvo je veće od 100 miliona dolara. Ivana je pre udaje bila manekenka, a sada se bavi modnim dizajnom.

3. Jelena bin Drai

Jelena Jakovljević nekadašnja mis Jugoslavije uda zata je za Saida bin Draija sa kojim ima 4. dece.

Jelena Bin Drai
foto: Kurir / Dragana Udovičić

4. Anika Božić

Manekenka je udata za palestinskog biznismena Jusufa al Saraža, par živi na relaciji između Pariza i Kaira. Anika se danas bavi modnim dizajnom i manekenstvom.

5. Ivana Božilović

Kao dete Ivana se sa roditeljima preselila u Čikago. Udata je za Endrua Fajerstona, praunuka osnivača kompanije za proizvodnju guma. Često se pojavljivala u tabloidima zbog romanse, a kasnije i braka sa Endruom, koji je bio učesnik treće sezone rijalitija Neženja 2003. godine. U ovom rijalitiju, 25 takmičarki borilo se da osvoje Endruovo srce, pobednicu je verio, ali je kasnije raskinuo i oženio Ivanu. Endru i Ivana su u braku 15 godina i imaju troje dece.

6. Marijana Mateus

Sa samo 17 godina, Marijana je započela vezu sa Miodragom Kostićem, starijim 12 godina. Dobili su troje dece – sina Aleksandra i ćerke Dajanu i Anđelu. Nakon razvoda od Kostića, udala se za nemačkog fudbalera Lotara Mateusa, a nakon razvoda i dalje koristi njegovo prezime.

7. Slavica Eklston

Slavica je bila 23 godine u braku sa Berniem Eklstonom, prvim čovekom Formule 1. Čak ni razlika od 28 godina im nije smetala, a zajedno imaju ćerke Tamaru i Petru.

Slavica Eklston
foto: Profimedia

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs