nOVI DOKUMENTARAC OTKRIVA

Skandalozni podaci o životu princeze Dajane: Nesrećna od rođenja, pokušala da se ubije 4 puta? (FOTO)

Poslednjih godina producentska kuća Netfliks potpisuje neke od najkvalitetnijih serija i dokumentaraca na tržištu. Da li će takav biti i onaj o princezi Dajani? Snima se kontroverzni materijal pod radnim nazivom: "Being Me: Diana".

Šuška se 04.05.2020. - 14:15h Autor: Stil/Gloria.hr
Princeza Dajana, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i njegov brat Hari suočiće se uskoro s novom mukom. Naime, na Netfliksu izlazi dokumentarac koji prati životne turbulencije njihove prerano preminule majke, princeze Dajane. Između ostalog, dokumentarac iznosi skandaloznu tvrdnju da je princeza pokušala da izvrši samoubistvo - četiri puta.

 

Ovo retko ko zna: Potez koji je princeza Dajana povukla na svom venčanju izazvao je kontroverze!

foto: Profimedia

Nesrećno detinjstvo, loš brak, poremećaji...

 

Dokumentarac radnog naziva "Being Me: Diana" će se prikazivati u četiri nastavka, a pratiće borbu princeze za njeno narušeno mentalno zdravlje, poremećaje u ishrani, nesrećan brak s princom Čarlsom i bolno, nesrećno detinjstvo.

 

U nezahvalnoj su situaciji, budući da je Netfliks već sarađivao s princom Harijem, a uz to on i supruga Megan trenutno vode pregovore sa striming servisom vezane za buduće projekte. Hoće li kontroverzni dokumentarac narušiti odnose i moguće pregovore? Pitanje je to koje verovatno lomi i Netfliksove producente.

 

Mnogi misle da bi joj ovo spasilo život: Nakon razvoda, princeza Dajana ostala bez nečeg jako važnog!

foto: Profimedia

Dokumentarac koji se priprema navodno će prikazati do sada neviđene snimke princeze Dajane u periodu od 1990. - 1992. godine, a pratiće njenu unutrašnju borbu uoči odluke da se razvede od princa Čarlsa. Ni kraljevska porodica ni porodica princeze Dajane neće učestvovati u dokumentarcu.

 

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs