pIPA mIDLTON

Nije želela slavu: Na njihovom venčanju svi su gledali samo u nju, a ovako danas živi! (FOTO)

Kada se Kejt Midlton pre devet godina udala za princa Vilijama, mnogima je za oko zapela njena mlađa sestra Pipa. Do danas je pripadnica britanskog visokog društva mnogima intrigantna.

Vip priča
Autor:
Nije želela slavu: Na njihovom venčanju svi su gledali samo u nju, a ovako danas živi! (FOTO)
Pipa Midlton, Foto: Profimedia

Princ Vilijam i Kejt Midlton slave devetu godišnjicu braka. Pre devet godina svet je oduševio mladi par, a pogotovo Kejt - koja je tog dana postala vojvotkinja od Kembridža. Idealna za kraljevsku porodicu, ali i britanski narod, koju Kejt obožava i danas kao i onda, kada se pre devet godina udala za princa Vilijama. U međuvremenu su postali roditelji troje dece, a brak su održali srećnim i stabilnim.

Evo kako je Pipa Midlton skinula kilograme nakon porođaja: Zgodnija nego pre! (FOTO)

foto: Profimedia

Slava je nije zanimala

Ali, svu pažnju tog dana "ukrala" je jedna druga pripadnica porodice Midlton. Mlađa sestra vojvotkinje zbog svoje pojave postala je preko noći zvezda svetskih medija. Mnogi su tada želeli da je vide kao devojku princa Harija, ali to se nije dogodilo. Nije Pipa Midlton bila oduševljena novostečenom slavom, a visokom društvu ionako je pripadala i pre nego što joj se sestra udala u kraljevsku porodicu.

Nakon kraljevskog venčanja pisala je kolumne i osigurala unosne ugovore

Školovala se u uglednim britanskim školama, a diplomirala je na Univerzitetu u Edinburgu, engleski jezik i književnost. Nakon što je diplomirala, kratko je radila kao PR, a potom i menadžer događaja. Nakon sestrine svadbe 2011. godine, Midlton je profitirala u poslovnom smislu pa je dobila kolumnu u magazinu The Spectator, a kasnije je počela da piše i za ugledni Veniti Fer.

Porodični odmor: Pipa Midlton pokazala dvomesečnog sina i savršenu figuru! (FOTO)

foto: Profimedia

Dugo se, s druge strane, pisalo o privatnom životu Pipe Midlton. Sve je zanimalo koga će za životnog partnera odabrati ta mlada dama. Odabrala je imućnog bankara kojeg je upoznala na egzotičnom i mondenskom Sent Bartu. Mnoga je srca slomila kada je 2016. objavila da se verila za Džejmsa Metjuza. Par se i venčao u maju 2017., a pre dve godine rodio im se i sin Artur Majkl Vilijam.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs