PONOVO ZAJEDNO

Ljubav se ponovo razbuktala: Marko Jarić i Adrijana Lima zajedno u karantinu? (FOTO)

Kriju se od medija, ali u decembru 2019. slučajno ih je razotkrio Vlade Divac. On je s Markom Jarićem i Adrijanom Limom večerao u Majmiju. Sada - opet na istom mestu, zajedno provode dane izolacije.

Vip roditelji
Autor:
Ljubav se ponovo razbuktala: Marko Jarić i Adrijana Lima zajedno u karantinu? (FOTO)
Marko Jarić i Adrijana Lima, Foto: Profimedia

Razvod ih nije sprečio da ostanu u sjajnim odnosima,a dane izolacije provode ponovo zajedno. Proslavljeni srpski košarkaš Marko Jarić pandemiju korona virusa lakše podnosi uz bivšu suprugu, supermodela, Adrijanu Limu i njihove dve ćerkice.

Američki mediji prenose da je bivši bračni par ponovo zbližila pandemija

Da ne bi sve ostalo samo slovo na papiru, objavili su tamošnji mediji i fotografije na kojima je vidljivo kako se porodica provodi u Majamiju, gde sa ćerkama uživaju na moru. Mnoge je informacija iznenadila, budući da Adrijana i Marko dugo nisu viđeni zajedno, čak se pisalo se da su oboje krenuli dalje nakon razvoda.

O fotografiji Novaka Đokovića iz detinjstva svi pričaju: Sad znamo na koga Stefan liči! (FOTO)

foto: Profimedia

Rastava nakon pet godina braka

Da podsetimo, Adrijana Lima i Marko Jarić venčali su se na Dan zaljubljenih 2009. godine u Americi, a u braku su dobili dve devojčice. Brak je trajao pet godina, razveli su se 2014. godine, a zakonski ga okončali 2016.

Paris Hilton potvrdila ono o čemu se šuška mesecima: On je njena nova ljubav! (VIDEO)

foto: Profimedia

Iako nito ne zna kakav je odnos Adrijane i Marka nakon razvoda, odluka da zajedno provedu karantin razbuktala je nadu da su n. U tajnosti su u decembru prošle godine zajedno večerali s porodicom još jednog slavnog košarkaša -Vlade Divca.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs