Ljubavna priča

Slavlje u porodici Balašević: Zavrtela mu pamet, njihova ljubav izdržala je sve izazove! (FOTO)

Supruga muzičara Đorđa Balaševića napunila je 61 godinu, a na Instagramu je za tu priliku podelila dve simpatične fotografije i malo se poigrala sa svojim godinama.

Vip priča
Autor:
Slavlje u porodici Balašević: Zavrtela mu pamet, njihova ljubav izdržala je sve izazove! (FOTO)
Olivera i Đorđe Balašević, Foto: Damir Dervišagić/ Kurir

Olivera Balašević, supruga muzičara i kantautoraĐorđa Balaševića, danas slavi rođendan. Na leđima joj je već 61 godina, što se na njoj uopšte ne vidi, a to kažu i njeni fanovi.

Hvala Bogu, sreli smo se mnogo pre velikog uspeha: Kako je počela najlepša ljubavna priča iz sveta tenisa!

Olivera je tek nedavno otvorila profile na društvenim mrežama i to kako bi promovisala svoju prvu knjigu "Planeta dvorište".

Kao najlepša bajka: Ljubavna priča Desanke Maksimović je nešto najdivnije što ćete pročitati u skorije vreme!

Inače Olivera je već 40 godina u braku sa NOvosadksim mizičarem koji je mnogo svojih pesama posvetio upravo njoj. U braku su dobili troje dece, a njihova ljubav izdržala je sve izazove.

Zaprosio je preko telefona

Upoznali su se krajem sedamdesetih u Novom Sadu, dok je Olivera još bila studentkinja, a Đorđe je iza sebe već imao dva albuma s grupama "Žetva" i "Rani mraz". Olivera se tada bavila sportom - bila je jugoslavenska reprezentativka gimnastike i trebala je da ide na Olimpijske igre 1980. godine u Moskvi, ali ostala je trudna.

Đorđu je potpuno pomutila razum pa je već tada počeo da joj piše pesme. Tako je nastala "Provincijalka" u kojoj Đorđe opisuje kako se zaljubio u devojku iz Zrenjanina.

Ljubavna priča kao iz filma: Rade Šerbedžija i Lenka Udovički proslavili 28 godina braka! (FOTO)

Iako je bio "vetropir" i buntovnik, ubrzo je shvatio da je Olivera sve što je ikada sanjao. Jedne godine otišao sam na letovanje u Umag, jako mu je nedostajala i je tada odlučio da želi da je oženi. Nazvao ju je, zaprosio i krenuo prema Zrenjaninu.

Venčali su se kada se Đorđe vratio iz vojske, šest meseci nakon što se rodila njihova druga ćerka Jovana i to u Budimpešti jer je u Novom Sadu vladao meningitis. Zbog toga je Đorđe suprugu i ćerku video tek nakon mesec dana. Osim Jovane, ovaj dugovečni par još ima ćerku Jelenu i sina Aleksa.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs