iZJAVA

Oglasio se Đorđe Balašević: Nikad više neću biti dobro... (VIDEO)

Svi su jedva čekali da se oglasi i Đorđe Balašević i iznese pravu istinu o svom zdravstvenom stanju

Celebrities 10.12.2019. - 19:43h Autor: Stil/bizlife.rs
Foto: Printscreen/ facebook/ beba balašević

Đorđe Balašević se prvi put obratio javnosti posle zdravstvenih problema koje je imao.

 

"Bio sam u nekoj maloj frkici. Bio sam četiri dana u bolnici. Nisam imao operaciju na otvorenom srcu. Malo sam doteran, stvarno imamo najbolji institut za kardiovaskularne bolesti u Kamenici…

 

Prvi put su mi nešto stavili. Ja kad god odem lekaru u poslednje vreme uvek mi nešto vade. Izvade ti kamen iz bubrega, izvade ti žuč. Sad sam prvi put dobio sam četiri stentića. Rekli su da ću moći da trčim. Ne verujem… imam sto godina. Ali se nadam da ću moći da nastavim gde smo stali i da još neko vreme neću dobiti ulicu u Novom Sadu“, rekao je Balašević.

 

U video poruci, snimljenoj u njegovom dvorištu, poručio je da se nada da će za neki dan dobiti od doktora zeleno svetlo za koncerte u Kragujevcu i drugim planiranim gradovima.

 

"Iskreno se nadam da ćemo ga održati. Imamo planirani datum za to 28. decembar, što bi trebalo da bude još lepše, zato što je to pred samu Novu godinu i treba da bude veselo. Nažalost, prvo treba da se konsultujem sa lekarima… koji ovaj put od mene mnogo bolje znaju kako je Đole… Nadam se da će to proći dobro i da će biti u redu", poručio je Balašević.

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...