Ljubavna priča

Ko bi rekao da je Džejson Stejtam 20 godina stariji od Rouzi: Evo kako se zaljubio u najzgodniju ženu na planeti! (FOTO)

Jedna mirna i lepa ljubavna priča

Vip priča
Autor:
Ko bi rekao da je Džejson Stejtam 20 godina stariji od Rouzi: Evo kako se zaljubio u najzgodniju ženu na planeti! (FOTO)
Foto: Profimedia

Oni su jedan od najlepših parova Holivuda. Romantična veza između manekenke Rouzi Hantigton-Vajtli i glumca Džejsona Stejtama trajala je skoro deset godina.

Iako su mnogi smatrali kako ovo dvoje nisu savršen par, izgleda da je njihova veza ipak savršena.

Evo kako je počela njihova ljubavna priča:

Ovaj par je veren već skoro četiri godine, a imaju i dete. Njihova veza je jača nego ikad i mnogi ne mogu da se sete perioda kada ovo dvoje nisu bili u ljubavi.

Rouzi (32) je supermodel, glumica i bivši Viktorijin anđeo. Sa 16 godina je ušla u magični svet mode i bacila svoj čarobni prah na modne kuće koje su se otimale da baš ona reklamira njihov brend.

Džejson (52) je započeo glumačku karijeru tek kada je napunio 32 godine. Pre toga se profesionalno bavio ronjenjem. Da bi zaradio novac, prodavao je lažne satove i parfeme na ulicama. Devedesetih je slučajno angažovan za reklamnu kampanju, da bi mu Gaj Riči ponudio ulogu i od tada počinje njegov uspon u svetu glume.

Zbog ove žene je Kolarov stavio tačku na brak posle 12 godina?! Fatalna Italijanka razbucala fudbaleru porodicu! (FOTO)

Rouzi i Džejson upoznali su se 2010. godine na muzičkom festivalu. Oboje su odmah shvatili da su sreli svoju srodnu dušu. Svoju vezu su dugo krili od medija.

Nakon pola godine zabavljanja, par započinje zajednički život i javno pojavljivanje. Odmah su izazvali pažnju javnosti zbog 20 godina razlike u godinama.

Rozi je priznala da kod Džejsona voli njegov smisao za humor i to što uvek zna kako da je nasmeje. Takođe kaže da voli što je uvek u svemu podržava.

Kćerke Demi Mur i Brusa Vilisa: Da li su nasledile lepotu poznatih roditelja? (FOTO)

U januaru 2016. godine paparaci primećuju dijamantski prsten na Rozinom prstu, ali par ništa ne komentariše, samo potvrđuje veridbu.

2017. godine Rozi i Džejson dobili su sina Džeka Oskara Stejtama. I nakon deset godina zajedničkog života par je veoma tajanstven u vezi sa svojim privatnim životom.

Pogledajte kako je izgledala majka Anđeline Džoli: Lepota je zaista nasledna! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs