Lično i prilično

Kćerke Demi Mur i Brusa Vilisa: Da li su nasledile lepotu poznatih roditelja? (FOTO)

Poznata porodica u žiži interesovanja

Celebrities
09:45h Autor:
Kćerke Demi Mur i Brusa Vilisa: Da li su nasledile lepotu poznatih roditelja? (FOTO)
Foto: Profimedia

Brus Vilis i Demi Mur su bili zlatni par Holivuda. Dok je Vilis bio uzor muževnosti, Demi je bila seksi simbol decenijama.

Lepi par je dobio tri kćerke: Rumer, Skaut Laru i Talulu Bel. Mediji često navode da su one iskombinovale izgled oba roditelja, a da li je ta kombinacija savršena, prosudite sami.

Oni nisu završili ni srednju školu, a leže na parama: Među njima su i Žizel Bundšen i Kventin Tarantino!

Demi i Brus su se venčali 1987. godine. On je imao 32 godine i to mu je bio prvi brak, dok je dvadesetpetogodišnja Demi već imala razvod iza sebe.

Par je živeo zajedno 13 godina, dok im je popularnost rasla.

Ona je bila lepotica nad lepoticama: Kćerke Ornele Muti nisu baš te sreće! (FOTO)

Oboje su kćerke vodili na filmske setove, a često su ih uključivali i u sama snimanja. Tako se starija Rumer pojavila u filmovima Nekad i sad (1995) i u legendarnom filmu Striptizeta (1996), kada joj je bilo osam godina.

Skaut i Talula su se prvi put pojavile u filmu Skarletno slovo (1995) kad su imale 4 i 1 godinu.

Uprkos činjenici da su se sve tri kćerke aktivno bavile glumom, par je odlučio da ih odgaja u malom gradu Hejli, daleko od Holivuda. Nadali su se da će tamo imati barem malo normalnije detinjstvo.

Pogledajte kako je izgledala majka Anđeline Džoli: Lepota je zaista nasledna! (FOTO)

Svaka od njih tri, u određenoj meri, uvek je bila u žiži javnosti dok su odrastale. I obožavaoci ovog para su primetili da su kćerke "pokupile" pomalo od izgleda svojih roditelja, ali da opet ni jedna potpuno ne liči ni na majku ni na oca.

Sve tri devojčice su odrasle i više ne žive sa roditeljima, iako se često mogu videti kako prate majku na promociji njene nove knjige.

Uprkos tome da se par razveo 2000. godine, cela porodica nastavlja da se zajedno pojavljuje na crvenom tepihu i u javnosti.

Rumer Vilis (31)

Najstarija kćerka Brusa i Demi, ima 31 godinu. Poznata je američka glumica, koja iza sebe ima na desetine filmova i mjuzikla, uključujući i poslednji film Kventina Tarantina "Bilo jednom u Holivudu" i glavnu ulogu u mjuziklu na Brodveju.

Skaut Vilis (27)

Iako je učestvovala u nekoliko filmova, Skaut je odlučila da ne ide stopama svojih roditelja. Aktivno se bavi društveno-korisnim radom, pevanjem i modom. Mnogi kažu da je preslikana otac.

Talula Vilis (25)

Talula je najmlađa kćerka Demi i Brusa. Bavi se ilustracijom. 2016. godine je lansirala sopstvenu liniju odeće, nazvanu po njenom nadimku iz detinjstva Buuski. Ova linija odeće se sastoji od majica i džempera sa njenim ilustracijama.

Brus Vilis se ponovo oženio i sa suprugom Emom ima dve kćerke : Mejbel (7) i Evelin (5).

Sve njegove kćerke se odlično slažu i provode vreme zajedno. Dokaz toga je i nova fotografija na instagram profilu Rumer Vilis na kojoj su sestre zajedno.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs