tužna priča

Branka Sovrlić ima 62 godine, ogromno bogatstvo, ali je i dalje nesrećna: Popularna pevačica 90-ih ostala bez dece!

Za sebe kaže da je milionerka, ali misli da je sve džaba kada nema dece

Vip priča
12:08h Autor:
Branka Sovrlić ima 62 godine, ogromno bogatstvo, ali je i dalje nesrećna: Popularna pevačica 90-ih ostala bez dece!
Foto: Printscreen You tube Grand News Tv Grand

Branka Sovrlić (63) tokom karijere stekla je veliko bogatstvo, ali iskreno priznaje da žali što se nije ostvarila kao majka.

Pevačica i njen suprug poseduju nekoliko luksuznih stanova u Beogradu i Sarajevu, kao i restoran, ali materijalni status ne može da im nadomesti žal zbog toga što nisu proširili porodicu.

Branka Veselinović slavi 101. rođendan: Ovo je tajna dugovečnosti legendarne glumice i velikog humanitarca!

foto: Printscreen You tube Grand News Tv Grand

- Paja, odnosno Sadik Pašić, moj muž, i ja smo stekli mnogo. Bez lažne skromnosti, mi smo milioneri, ali volela bih da imamo mnogo manje, a da nam je Bog, odnosno ta neka viša sila, sudbina, podarila decu, odnosno bar jedno dete. Ovako bi neko rekao džaba sve. Jednostavno nam se nije dalo da u savršenom braku sa mnogo ljubavi i poštovanja postanemo i roditelji. Bog izgleda ne da sve - ispričala je pevačica.

Međutim, Branka decu i unuke svog brata doživljava kao svoje i veoma im je privržena.

- Iako nemam svoju decu, tako doživljavam decu i unuke mog brata, koji mi je umro u februaru ove godine. Još se nisam oporavila od njegove smrti niti ću ikada, verovatno. Moj brat i njegova porodica su ostali u Nišu, a ja sam zbog Pajine mame morala da se preselim u Bosnu - rekla je pevačica.

Branka je, inače, svog supruga upoznala na jednom od svojih nastupa.

Sadik je nekadašnji muzički producent, a danas uspešni preduzetnik, a on i pevačica sav novac koji su zaradili ulagali su u nekretnine.

Ako želite da vam deca postanu dobri ljudi: Potrošite na njih duplo više vremena, i duplo manje novca!

foto: Printscreen You tube Grand News Tv Grand

- Ostvarena sam kao pevačica koja ima vanvremenske hitove, a i kao poslovna žena koja ima dobar i hvaljeni restoran, stanove u Beogradu, u Sarajevu salonski stan i kuću i još nekretnina. Srećna sam što sam kao osoba privilegovana da sam bila nebrojeno puta u situaciji da pomognem i da učinim ljudima. Nagrađena sam i brakom u kojem nikada nisam imala krize, nego smo bezgraničnu podršku, a to što Paja i ja nismo imali decu nas je još čvršće vezalo - zaključuje pevačica koja bi svo bogatstvo rado zamenila makar jednim detetom, kako je sama priznala.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs