OVO SVI ČEKAJU

Biografija koja otkriva sve o odnosu Megan i princa Harija: Knjiga koja će uzburkati kraljevsku porodicu!

Vojvoda i vojvotkinja od Saseksa odabrali su autore koji će napisati knjigu koja će zasigurno podiću pravu buru u kraljevskoj porodici, a zbog koje bi se njihov odnos mogao dodatno zakomplikovati

Vip priča
Autor:
Biografija koja otkriva sve o odnosu Megan i princa Harija: Knjiga koja će uzburkati kraljevsku porodicu!
Megan Markl i princ Hari, Foto: Profimedia

Kako su otkrili neki izvori bliski palati, nova biografija trebala bi da se zove "Thoroughly Modern Royals: The Real World Of Harry And Meghan" i pokazati njihov "stvarni" život, naravno dodatno ulepšan, ali i koji bi mogao dodatno da zakomplikuje već zategnute odnose s kraljevskom porodicom.

Novinari The Maila saznali su da su Megan Markl i princ Hari uoči preseljenja u Ameriku dali intervjue autorima nove knjige. Reč je o novinaru Omidu Skobieju, jednom od omiljenih novinara Megan Markl koji je prvi dobio i objavio detalje oko video poziva koji su vojvoda i vojvotkinja od Saseksa uputili kraljici Elizabeti II povodom njenog 94. rođendana.

Uz njega, knjigu navodno piše i američka koautorka Kerolin Durand. 320 stranica bi trebalo da ugleda svetlost dana 11. avgusta, iako su najave bile za kraj jula, ali zbog pandemije korona virusa i to je pomereno. Očekivanja od knjige su velika i svi su uvereni da će postati svetski bestseler.

Radnja knjige navodno bi trebala da pratiti njihovu romansu od samog početka, a donela bi i neke javnosti još uvek nepoznate detalje, kao i njihovu stranu priče oko napuštanja kraljevske porodice. Upravo zbog toga mnogi su uvereni da se pojedinim članovima kraljevske porodice taj njihov javni istup neće niti najmanje svideti.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs