sve zna

MEGAN BI OVIM SVEDOČENJEM MOGLA DA ZAPEČATI SUDBINU KOD KRLAJICE: Skandal koji trese Britaniju dobija sudski epilog!

Sve se čini kako bi vojvotkinja od Saseksa mogla biti pozvana na sud, ovoga puta kao svedok tužiteljki Virdžiniji Robert Džufre, u civilnoj parnici protiv kraljičinog sina, princa Endrjua, koji je optužen za seksualno zlostavljanje maloletnice.

Šuška se
16:53h Autor:
MEGAN BI OVIM SVEDOČENJEM MOGLA DA ZAPEČATI SUDBINU KOD KRLAJICE: Skandal koji trese Britaniju dobija sudski epilog!
Foto: Profimedia

Kako je izjavio David Boies, advokat Virdžinije Roberts Džufre, u civilnoj parnici protiv princa Endrjua, Megan Markl bi mogla biti pozvana kao svedok i to iz jednostavnog razloga - jer je ona osoba na koju se mogu pouzdati da će 'reći istinu'.

Osim toga, o njoj razmišljaju i iz razloga jer živi u Americi, a ceo postupak se odvija upravo pod jurisdikcijom američkog suda, kao i zbog toga što je ona bila 'bliska saradnica princa Endrjua, pa je možda videla ili čula nešto što bi njima išlo u prilog'.

-Zbog njene povezanosti s njim, ona bi mogla da ima važna saznanja za suđenje', rekao je advokat Boies, dodajući da konačna odluka još nije doneta, te da je sve trenutno na razmatranju.

Princ Endrju
foto: Profimedia

Danas 38-godišnja Virdžinija Roberts Džufre odlučila je nakon godina tišine da tuži princa Endrjua, tvrdeći kako ju je prisilo čak tri puta na seksualne odnose 2001. godine, kada je ona imala samo 17 godina.

Na sud se razmatralo dovesti i prinčevu bivšu suprugu Saru Ferguson, no sve je puno teže jer ona živi u Velikoj Britaniji, a ono što je sasvim sigurno je da kraljicu Elizabetu II zbog istog neće zamarati niti od nje tražiti odobrenje.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs