ko ne bude poštovao, biće blokiran

Britanska kraljevska porodica uvela nova pravila: Ovako će se stati na kraj uvredama na račun Kejt i Megan!

Na novu odluku navela ih je informacija da se tehničko osobolje britanskog dvora bori sa porastom zloupotreba sadržaja Vojvotkinje od Saseksa i Vojvotkinje od Kembridža

Celebrities
12:32h Autor:
Britanska kraljevska porodica uvela nova pravila: Ovako će se stati na kraj uvredama na račun Kejt i Megan!
Foto: Profimedia

Britanska kraljevska porodica objavila je nova pravila ponašanja za posetioce zvaničnih profila članova porodice na društvenim mrežama, te jasno naznačila da će svako ko bude ostavljao uvredljive komentare biti blokiran.

Objave na profilima Clarence Housea, Kensingtonske i Bekingemske palate biće skriveni, izbrisani ili čak prijavljeni policiji, stoji u novom pravilniku o ponašanju korisnika društvenih mreža, prenosi BBC.

Vojvotkinja od Saseksa je svoje ranije profile na društvenim mrežama deaktivirala pre venčanja sa princem Harijem prošle godine.

Procureo video sa privatne proslave Megan Markl u Njujorku: Prijateljicama otkrila pol bebe, kraljica besna! (VIDEO)

foto: Profimedia

U decembru 2017. godine nedugo nakon veridbe imala je 1,9 miliona pratioca na Instagramu i više od 350.000 na Tviteru, a njena Fejsbuk stranica brojala je 800.000 lajkova.

U objašnjenju novih pravila navodi se su dosad ljudi na društvenim mrežama ostavljali uvredljive komentare, pa čak i pozive na linč pojedinih članova kraljevske porodice.

'Zadržavamo pravo da sakrijemo ili izbrišemo komentare na svojim stranicama, kao i da blokiramo korisnike koji se ne budu pridržavali datih smernica', stoji u saopštenju.

Na zvaničnom nalogu na Tviteru Megan, Princ Hari, Kejt Midlton i princ Vilijam imaju oko 1,7 miliona pratioca, na Instagramu oko 7.1 miliona dok ih je na Fejsbuku prati čak 4,8 miliona.

Da li će Hari i Megan i ovu tradiciju preokrenuti: Britanska kraljevska porodica sa svadbene torte uvek čuva vrh, evo zašto!

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs