DALI SVOJ SUD

Palo je poređenje sa Kejt Midlton: Megan održala prvi javni govor, stručnjaci kažu da im je samo ovo zajedničko! (VIDEO)

Megan Markl je pod velikom lupom javnosti nakon što je postala deo britanske kraljevske porodice, te ne čudi što je njen prvi zvanični govor upoređen sa Kejt Midlton

Celebrities
Autor:
Palo je poređenje sa Kejt Midlton: Megan održala prvi javni govor, stručnjaci kažu da im je samo ovo zajedničko! (VIDEO)
Foto: Profimedia

Vojvotkinja od Saseksa Megan Markl održala je svoj prvi zvanični govor na nekom događanju, otkako je u maju postala članicom britanske kraljevske porodice.

Stručnjaci za kraljevsku porodicu su odlučili da uporede njen govor s prvim koji je imala Kejt Midlton, nakon što je postala Vojvotkinja od Kembridža.

Dok je Megan dobila priliku već četiri meseca od kraljevskog venčanja, Kejt je državala govor godinu dana nakon udaje za princa Vilijama, na otvaranju dečije palijativnom centru u Ipsviču.

Megan Markl objavila knjigu: Vojvotkinja organizovala prvi zvaničan događaj i sve ostavila bez teksta! (FOTO, VIDEO)

I dok je Megan imala podršku supruga, princa Harija, ali i majke Dorie Ragland, koja je zbog toga doputovala iz Los Anđeles, Kejt je na svom prvom govoru morala sama da se bori sa tremom, budući da je njen dragi u to vreme bio na šestotednoj vojnoj misiji.

'Hvala vam što se uz vas osećam dobrodošlom. Zaista sam počastvovana što mogu da vidim ovaj divan centar. Jedino mi je žao što Vilijam nije mogao da bude sa nama", započela je tada svoj govor Vojvotkinja od Kemdridža, koja je, za razliku od Megan, svoj govor čitala i imala kratke pauze kako bi pročitala šta piše na pripremljenom papiru.

Ni sa Kejt Midlton nema šale: Zašto će 4 Francuza morati da joj isplate 100.000 evra!

Zapravo, jedina sličnost između njih dve je modni odabir.

Megan je odabrala kaput kanadske marke Smythe u kobalt plavoj boji, a ispod se nazirao Tuxe bodi od kašmira, kao i suknja njene prijateljice Mishe Nonoo, dok je stajling dodatno začinila crnim salonkama Sarah Flint.

Upravo plavu boju imala je i Kejt te 2012. godine, kakva joj je bila haljina, koja je oko struka imala crni remen te crne salonke na nogama.

Pogledajte u kakvoj raskoši žive Kejt Midlton i princ Vilijam: Za preuređenje dela palate potrošili preko milion funti! (FOTO)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs