kako vam se dopada?

MINI SUKNJA U OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u stajlingu koji duplo mlađe žene ne bi uspele da iznesu! (FOTO)

Modna kreatorka Verica Rakočević važi za pravu damu javne scene, a ljudi često komentarišu da izgleda fantastično.

Star look
Autor:
MINI SUKNJA U OSMOJ DECENIJI: Verica Rakočević u stajlingu koji duplo mlađe žene ne bi uspele da iznesu! (FOTO)
Verica Rakočević, Foto: ATA Images / Mateja Stanisavljević

Verica Rakočević (74) pokazala je liniju na kojoj bi joj i znatno mlađe dame pozavidele. Naša poznata modna dizajnerka je pozirala u centru Beograda u zimskom kaputu i kratkoj suknji i istakla vitke noge, što je nateralo njene verne pratioce da joj daju niz pohvala u komentarima.

"Predivno izgledate, svaka Vam čast", "Kao milion dolara", "Večna devojčica", I tinejdžerke vam zavide", "Vi zaista pomerate granice u svakom smislu", "Ovo je da ne poveruješ", samo su neki od komentara ispod objave.

Svetlo plavi kaput na vezivanje, bele gumene čizme do kolena i preslatka šubara su definitivno pun pogodak kada je stajling naše modne dizajenerke u pitanju.

Podsetimo, Verica je u braku sa 35 godina mlađim kompozitorom Veljkom Kuzmančevićem, a jednom prilikom je ispričala i detalje upoznavanja njegovih roditelja.

"Zaista sam imala sreću, kada su Veljkovi roditelji u pitanju. Njegov pokojni otac Lazar je bio divan čovek. Veljkov tata je bio slikar, majka Dušanka mu je ekonomista, radila je u SUP- u, sada je u penziji. Mlađi su od mene - otac četiri, mama dve godine. Veljko je baš ovakav zbog svojih roditelja. Nije uobičajeno da se sin jedinac oženi sa 35 godina starijom, a da njegovi roditelji ne kažu “ne” ili “nećeš”. Znali su da ne mogu da mu zabrane. Njegova majka je bila svesna da ćemo biti u novinama, a njegov otac me je gledao kao svoje dete. Kada smo boravili u Vrdniku, kada bi ga neko pozvao Lazara on bi rekao “ne mogu sad tu su mi deca” , misleći na mene i Veljka. Ja sam ga zvala Laki, bio je fantastičan. Veljku je rekao da bude srećan sa ženom koju voli i da ne treba na silu da se ženi da bi imao dece", rekla je Verica Rakočević nedavno.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs