izlazi oko božića

UZDRMAĆE MONARHIJU DO SRŽI': Princ Hari piše knjigu i u njoj otkriva prava osećanja prema očevoj ljubavnici! (FOTO)

Princ Hari će u novoj knjizi koja izlazi uoči Božića otkriti šta oseća o maćehi Kamili Parker Bouls.

Vip priča
Autor:
UZDRMAĆE MONARHIJU DO SRŽI': Princ Hari piše knjigu i u njoj otkriva prava osećanja prema očevoj ljubavnici! (FOTO)
Princ Hari, Foto: Profimedia

Nova knjiga princa Harija razjasniće njegova osećanja prema maćehi Kamili i već se piše da bi mogla da 'protrese monarhiju do srži', navodi izvor za The Mirror.

Izvori bliski vojvodi od Saseksa predviđaju da će vojvotkinja od Kornvala– koju je kraljica Elizabeta prošle nedelje navela kao buduću kraljicu suprugu – naići na posebne kritike u memoarima princa Harija.

Hari je iskoristio svoj poslednji javni nastup, videopoziv s bivšim kapetanom ragbija Velsa Garetom Tomasom, kako bi odao počast svojoj pokojnoj majci Dajani.

Ali, zanimljivo je da nije prokomentarisa najnoviju vest da će Kamila (74) zapravo postati sledeća kraljica kada njegov otac, princ Čarls (73) stupi na presto.

Princ Hari, Princ Vilijam
foto: Profimedia

Njegova ćutnja 'govori puno' kaže izvor, koji tvrdi da Hari (37) nema blizak odnos s Kamilom.

Izvor ističe: 'Iako su se tenzije između njih dvoje s godinama smanjile, to je bilo više zbog pokazivanja jedinstva nego bliskog odnosa.'

'Bilo je velikih problema u početku, ali kako su Hari i njegov brat Vilijam sazrevali, stvari su se popravile i mogli su normalno da fukcionišu s Kamilom. Nikada nisu bili bliski s njom i još uvek nisu.'

Harijeva potencijalno eksplozivna knjiga biće objavljena uoči Božića. Izvor je dodao: 'Ima puno toga da se kaže o tome. Ljudi misle da se pritajio kako bi poštivao porodicu, ali nije to. Piše knjigu. Ima ugovor o knjizi vrednan više miliona funti i zbog toga svoja mišljenja drži za sebe. Ugovor o memoarima sadrži da bi trebao uključivati ​​lične podatke o ličnim i porodičnim dogovorima.'

'I to će biti stvarno intiman pogled na njegova osećanja o njegovoj porodici i onome što se dogodilo u prekidu veze. Ako misle da je omekšao, onda se varaju. Samo pričekajte da knjiga izađe jer će to uzdrmati monarhiju do srži', naglašava izvor.

Princeza Dajana
foto: Profimedia

Iako je budućnost Kamile rešena, a princ Vilijam, 39, navodno podržava i poštuje predloženu promjenu njenog statusa, Hari je navodno odbacio ženu koju je njegova majka navodno zvala Rotvajler.

Kada je tinejdžer Hari u početku bio predstavljen Kamili neposredno pre prve godišnjice Dajanine smrti 1997., njihov susret je navodno bio neprijatan i napet.

Hariju je bilo samo 13 godina, majka mu je užasno nedostajala i nije bio srećan sa situacijom u kojoj se našao.

Ali kako je vreme prolazilo, on i Vilijam su razvili topliji odnos s Kamilom. Hari je 2005. godine, tokom intervjua povodom njegovog 21. rođendana, rekao da su je on i Vilijam 'jako zavoleli'. I javno joj je zahvalio što je njihovog oca 'jako, jako usrećila'.

Kraljevska Porodica, Kejt Midlton, Princ Vilijam, Megan Markl, Princ Hari
foto: Profimedia

Tokom odavanja počasti svojoj mami ove nedelje rekao je 'niko je ne može zameniti'. Očekuje se da će knjiga biti objavljena krajem ove godine u izdanju Random Housea.

Hari , koji sada živi u Kaliforniji s Megan i njihovom decom Arčijem i Lilibet, na knjizi radi s piscem Džej. R. Moehringerom.

Američki novinar je dobitnik Pulicerove nagrade, a napisao je i knjige s bivšim teniskim prvakom Andreom Agasijem i Filom Najtom, suosnivačem giganta obuće Najk.

Očekuje se da će se u memoarima naći ​​Harijevo detinjstvo, njegovo vreme u vojsci – uključujući rat u Avanistanu – i njegov brak s bivšom glumicom Megan Markl.

Megan Markl, Princ Hari
foto: AP / Hannah Mckay

Princ je u izjavi objasnio svoje motive da svoju priču stavi na papir. 'Ne pišem ovo kao princ kakav sam rođen, već kao čovek koji sam postao', rekao je.

'Nosio sam mnogo šešira tokom godina, bukvalno i figurativno, i nadam se da ću pričajući svoju priču – uspone i padove, greške, naučene lekcije – pokazati da bez obzira odakle dolazimo, imamo više zajedničkog nego što mislimo.'

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs