NEĆETE MOĆI DA IH PREPOZNATE

NOVINARKA LIZA POTPUNO PROMENILA ŽIVOT: Evo kako sada izgledaju glumci iz filma "Lepa sela lepo gore"

U čuvenom antiratnom filmu Srđana Dragojevića veoma zapaženu ulogu je imala američka glumicu Lisa Monkjur. Ona danas uopšte ne vodi holivudski život.

Vip priča
14:48h Autor:
NOVINARKA LIZA POTPUNO PROMENILA ŽIVOT: Evo kako sada izgledaju glumci iz filma "Lepa sela lepo gore"
Foto: Printscreen You Tube / Ово је Србија 1914

Američku glumicu Lisu Monkjur publika na ovim prostorima pamti po ulozi novinarke u ostvarenju iz devedesetih "Lepa sela lepo gore".

Ona je imala najviše scena s Nikolom Kojom, čiji lik i ona se sukobljavaju veći deo filma, a na kraju imaju jednu emotivnu scenu koja kulminira poljupcem. Ipak, Lisa je godinama kasnije otkrila da taj poljubac nije bio prijatan koliko je delovalo publici.

- Oboje smo smrdeli na beli luk. Veliki poljubac pred njegovu smrt nije bio baš prijatan. Ali je on sjajan lik, uvek mi je bilo lepo s Kojom na snimanjima - ispričala je Lisa.

Ova šarmantna glumica danas živi u Los Anđelesu i ne vodi holivudski život. Ima 58 godina, svira pank muziku i ne glumi u velikim blokbasterima, već je izgradila karijeru u nezavisnim filmovima.

Od nekih poznatijih naslova u njenoj biografiji mogu se pronaći još samo uloga u jednoj epizodi čuvene serije "Urgentni centar" 2004. godine, a uz to je 2011. godine "pozajmila glas" liku u video igri Thor: God of Thunder.

Evo kako sada izgledaju i ostali glumci iz čuvenog filmskog ostvarenja "Lepa sela lepo gore" :

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs