Neverovatno

HOLIVUD MISLI DA JE UPRAVO NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA - NAJLEPŠA: Šta je Mila radila dok je Ešton bio u braku sa Demi?

Tanka je linija između prijateljstva i ljubavi između muškarca i žene, a to se pokazalo i na primeru Eštona Kučera i Mile Kunis. Iako su se upoznali još kao tinejdžeri na snimanju zajedničkog projekta, nisu ni slutili da će se posle 17 godina zavoleti na poseban način i osnovati divnu porodicu.

Vip priča
Autor:
HOLIVUD MISLI DA JE UPRAVO NJIHOVA LJUBAVNA PRIČA - NAJLEPŠA: Šta je Mila radila dok je Ešton bio u braku sa Demi?
Foto: Profimedia

Ponekad se prava osoba upozna u pogrešno vreme, a retki su oni koji se ponovo sretu. Upravo takva ljubavna priča zadesila je Eštona Kučera i Milu Kunis. Upoznali su se kada su imali 19, odnosno 14 godina i tada se činilo da se između njih neće desiti ništa više od prijateljstva. Međutim, putevi su im se ponovo susreli posle 14 godina i sada je njihova storija jedna od najlepšh u Holivudu, piše portal Bright side.

Kako su se upoznali?

Ešton Kučer debitovao je kao Majlk Kelso u hit sitkomu "That ’70s Show". Među glumcima serije, koja je mnogima otvorila vrata Holivuda, bila je i mlada Mila Kunis. Ona je svoju glumačku karijeru započela sa samo 9 godina, a nije mogla ni da zamisli da će to biti njena prilika da se proslavi.

Tada, tek na početku svojih karijera, nisu mogli ni da pretpostave da će se 17 godina kasnije naći pred oltarom. Praktično su odrastali zajedno na setu emisije, a iako su nihovi likovi, Džeki i Kelso, bili par nekoliko sezona, za glumca je romansa bila samo nešto što se desilo na ekranu. Gledao je četrnaestogodišnju Mila kao na mlađu sestru, čak je rekao da joj je radio i domaći zadatak iz hemije.

U početku mislim da je mislila da dobro izgledam. Ubrzo nakon toga, samo sam je nervirao, jer sam bio kao stariji brat - prisećao se jednom Kučer.

Da bi dobila ulogu Džeki, Mila je morala da izgovori belu laž. Naime, direktorima kastinga je rekla da će uskoro napuniti 18 godina, jer je jedino tako mogla da dođe na audiciju. Zato nije ni čudo što je njen prvi poljubac u životu bio upravo sa Eštonom na ekranu, kada je njen lik morao da poljubi Kelsa. Ono što niko nije očekivao, dok je gledao tu scenu, da će posle više od decenije oni postati jedan od najskladnijih holivudskih parova.

Pomisllila sam da je to model Kalvina Klajna! Bio je tako sladak! Kada sam pomislila da moram da ga poljubim, postala sam veoma nervozna i neprijatna. Bila sam najviše zaljubljena u njega - rekla je Mila o prvom poljupcu.

Međutim, posle snimljenih 7. sezona serije, Ešton nije obnovio ugovor, jer je hteo da se fokusira na svoju filmsku karijeru, što mu je omogućilo da se pojavi u filmovima kao što je "The Guardian". Time je prekinuta njegova lična saradnja sa Milom, ali su uvek ostali u kontaktu. Mada jedno o drugom nisu romantično razmišljali, naprotiv, negovali su prijateljski odnos.

Eštonov brak sa Demi Mur

Kučer se 2005. oženio zanosnom Demi Mur, a razlika od 15 godina im nije predstavljala nikakvu prepreku u ljubavi. Tako je postao očuh 3 ćerke, ali ne zadugo, jer su se 2011. godine razveli.

Kao po sudbini, te iste godine, Mila je prekinula osmogodišnju vezu sa Mekolijem Kalkinom, zvezdom anotlogijskog filma "Sam u kući".

Sudbinski susret

Konačno, Mila i Ešton su se ponovo sreli na dodeli nagrada "Zlatni globus" 2012. godine, i to je bio prvi put da su osetili jedno prema drugom nešto više od prijateljstva. Mila je tada istakla da je videla muškarca kako hoda i pomislila da je baš privlačan. Ali, tek kada se okrenuo, shvatila je da je to Ešton. Iako ga je poznavala oduvek, tog trenutka ga je gledala nekako drugačije.

Mada je i Kučer osetio iskru kada ju je video posle dužeg vremena, nije bio spreman da započne novu vezu zbog nedavnog razvoda.

Ešton je, čak, planirao da Milu upozna sa svojim prijateljem na zabavi koju je priredio u svojoj kući, ali se on to veče uopšte nije pojavio. Kako je noć odmicala, hemija između njih postajala je neosporna, sve dok se kasnije te večeri nije desio njihov prvi poljubac van kamere.

Bilo je prilično obostrano. Bilo je očigledno da se nešto dešava - rekao je Ešton.

Od tog moneta su postali nerazdvojni, ali nisu započeli zvaničnu vezu. Nakon nekoliko meseci, Mili se više nije svideo takav odnos, jer se zaljubila u poznatog zavodnika. Kada je odlučila da otvoreno porazgovara sa Kučerom o svojim osećanjima, on ju je pitao da započnu zajednički život i od tada su, konačno, postali jedan od najlepših parova među javnim ličnostima.

Venčanje i osnivanje porodice

Počeli su da se zabavljaju, misleći da se nikada neće venčati. Ali, 2014. šokirali su svet kada je Mila viđena kako nosi prelep verenički prsten. Glumica je tom prilikom naglasila da je to, verovatno, sve iznenadilo, pa, čak, i njih same.

U oktobru iste godine dočekali su svoju prvu ćerku Vajat Izabel. I napokon, posle 17 godina poznavanja, venčali su se na bajkovitoj ceremoniji 2015. Godinu dana kasnije, rođen je i njihov sin Dimitrije. Trenutno žive u seoskoj kući, a na društvenim mrežama često dele trenutke iz svog privatnog života.

Od kako su se zaljubili jedno u drugo, Ešton često ističe da je Mila ljubav njegovog života.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs