njihov život je bajka

Mila Kunis otkriva kako je izgledao njen prvi poljubac: Bila sam jako zaljubljena u njega!

Ešton Kučer i Mila Kunis – poznati par koji savršeno ilustruje šta znači ljubav.

Vip priča 24.08.2020. - 13:36h Autor: Stil / harpersbaazar.rs
Mila Kunis i Ešton Kučer, Foto: Profimedia

Počeli su da se zabavljaju 2012. godine, a od tada, njihova ljubav je postala sve jača. Verili su se u februaru 2014.godine, da bi se venčali tokom predivne ceremonije u julu 2015. Sada, njih dvoje imaju dvoje dece – ćerku Vajat Isabel Kučer i sina Dimitria, i po svemu sudeći, žive kao u bajci.

 

Ipak, ono što mnogi ljudi zaboravljaju je činjenica da se ovaj par zapravo upoznao davno pre 2012. godine i likovi koje su igrali su se “smuvali” davno pre njih. Ešton Kučer i Mila Kunis zapravo su se po prvi put upoznali na snimanju serije "Vesele sedamdesete", gde je Mila igrala ulogu Džeki, a Ešton je igrao ulogu Kelsa. U jednoj epizodi snimanoj 1998. godine, njihovi likovi su se poljubili. Kasnije, Mila je otkrila da joj je taj poljubac sa Eštonom, njenim sadašnjim mužem, zapravo bio prvi u životu.

 

Bredli Kuper u ljubavi sa poznatom glumicom: Ove fotografije su uništile Irinu Šajk! (FOTO)

foto: Profimedia

U jednom intervjuu, Mila je priznala da je već tada imala simpatije prema Ashtonu i da je bila jako nervozna zbog tog poljupca tokom snimanja:

 

“Razmišljala sam ‘O, on je tako sladak, kao model Kelvin Klajna“. A posle sam čula da treba da ga poljubim. Bila sam tako nervozna. Bila sam jako zaljubljena u njega. Ešton je bio jako fin, šalio se sa mnom i udelio mi neke simpatične komplimente”.

 

Ešton ipak nije znao da je ovo Mili bio prvi poljubac ikada: “Ja sam prvi tip kog je ona poljubila? O Bože, nisam znao! Drago mi je što nisam znao, jer bih inače bio previše nervozan. A, i bio sam nervozan. Ona je bila tako kul, delovala je kao da je to uradila hiljadu puta pre. Ja sam imao leptiriće u stomaku. Mislim, tu je ta slatka devojka i ja moram da je poljubim. Veliki pritisak!”

 

Dakle, ova priča nam govori da bajke postoje i da ljubav zaista može biti savršena!

 

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs

Razmena sadržaja

Inicijalizacija u toku...