Bol ne prolazi

Kobi Brajant bi danas napunio 42 godine: Reči udovice Vanese rasplakale celu planetu! (FOTO)

Ljuta sam jer si ti otišao prvi, a oduvek sam sebično želela da ja budem ta koja će prva otići. Sve samo da ne moram da doživim ovu noćnu moru i osetim takav bol, napisala je Brajantova udovica

Celebrities
16:27h Autor:
Kobi Brajant bi danas napunio 42 godine: Reči udovice Vanese rasplakale celu planetu! (FOTO)
Foto: Profimedia

Tragično preminuli košarkaš Kobi Brajant juče bi proslavio 42. rođendan. Njegovoj udovici Vanesi ovaj dan je najteže pao, jer je to prvi rođendan koji nije mogla da mu čestita poljupcem. Umesto toga, posvetila mu je emotivno pismo koje milionima ljudi nateralo suze na oči.

"Srećan ti rođendan. Volim te više nego što mogu da opišem. Volela bih da ste ti i Điđi sada ovde da zajedno slavimo. Volela bih da mogu da ti spremim omiljenu hranu i rođendansku tortu. Sve mi nedostaje. Tvoji veliki i snažni zagrljaji, široki osmeh, glasno pričanje. Sve što smo zajedno prolazili. Jednostavno želim da si ovde.

Volela bih kada bih mogla da iznenadim naše ćerke i kažem im da tata i sestra dolaze kući. Naši životi su toliko prazni bez vas. Koliko god me sva ta tragedija tera na plač, pokušavam da ostanem hrabra i smejem se zbog našihćerkica koje su ovde sa mnom. Nisam ja jaka, one su jake i one me drže u životu. Ljuta sam jer si ti otišao prvi, a oduvek sam sebično želela da ja budem ta koja će prva otići. Sve samo da ne moram da doživim ovu noćnu moru i osetim takav bol. Trebalo je da ti oplakuješ mene. Điđi je trebalo da bude ovde sa svojim sestrama, a ja tamo negde gore. Toliko je toga što nisam stigla da vam kažem i pokažem", napisala je slomljena Vanesa.

Podsetimo, legendarni košarkaš Kobi Brajant poginuo je u januaru u helikopterskoj nesreći, zajedno sa 13-godišnjom ćerkom Điđi.

(Stil.kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs