POGLEDAJTE

RODILA DETE OŽENJENOM ČOVEKU, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Ovako danas izgleda Rada Radenović! (FOTO)

Za nju kao da je vreme stalo

Star look
15:32h Autor:
RODILA DETE OŽENJENOM ČOVEKU, PA NESTALA IZ JAVNOSTI: Ovako danas izgleda Rada Radenović! (FOTO)
Foto: Printscreen Youtube / S Production

Voditeljka Rada Radenović bila je jedna od najpopularnijih voditeljki u Srbiji i zaštitno lice televizije “Pink”.

Početkom dvehiljaditih važila je za jednu od najseksepilnijih devojaka na ovim prostorima, a oni koji su posećivali tada veoma popularne letnje festivale pamete kakvu je pometnju izazivala na plažama Budve i Herceg Novog. Kada je napravila atraktivnu kratku frizuru, zbog neverovatne sličnosti sa filmskom zvezdom dobila je nadimak srpska Hale Beri.

No, njena lepota nije imala „premijeru“ u „Cityju“, već u spotu Tošeta Proeskog za pesmu „Vo kosi da ti spijam“.

U vreme kada se o njenom izgledu najviše pričalo Rada je obilazila ordinacije plastičnih hirurga, ali – kao model. Pre nekoliko godina se, uz osmeh, prisetila kako je to izgledalo:

- Šetale su me od jednog do drugog plastičnog hirurga i tražile da im naprave grudi poput mojih. Na početku dvehiljaditih je bilo ludilo, a doktori bi obično „padali u nesvest“ kada bi u ordinaciji ugledali prijateljicu i mene. Ona želi da ima identične, a ja, po njihovim rečima, služim kao model za savršenstvo.

Rada je tokom višegodišnje karijere vodila brojne emisije od “City cluba”, preko “Vi pitate”, do “Zadruge” i emisije “Rada sam”. Poslednju navedenu vodila je do 2018. godine, a onda se povukla sa malih ekrana.

Rada je poslednjih godina posvećena svom sinu Petru, koji danas ima 11 godina, a kojeg je dobila, kako su pisali mediji, 2010. godine sa tada oženjenim biznismenom Dejanom Milićem, koji iz tog braka ima dvoje dece.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs