nekad i sad

BIVŠI MUŽ JE ZLOSTAVLJAO, U AMERICI RADILA SVE I SVAŠTA ZA PARČE HLEBA: Gde je danas Marina Perazić? (FOTO)


Od kada je žarila i palila s grupom "Denis&Denis" prošlo više od 40 godina.

Celebrities
11:21h Autor:
BIVŠI MUŽ JE ZLOSTAVLJAO, U AMERICI RADILA SVE I SVAŠTA ZA PARČE HLEBA: Gde je danas Marina Perazić? (FOTO)
Foto: PritnscreenJutjub/ Limited Edition

Pevačica Marina Perazić je tokom 80-ih godina važila za seks simbol i jednu od začetnica elektronske muzike bivše Jugoslavije.

Koliko je bila omiljena govori i podatak da je i časopis “Rock” spot za pesmu “Ja sam lažljiva” proglasio najboljim, a Marinu za najseksepilniju i najpopularniju pevačicu.

Njen životni put nije bio nimalo jednostavan. Iako je povremeno uživala u uspehu, slavi i popularnosti, u jednom trenutku karijera je krenula nizbrdo, a onda doživela i potpuni sunovrat.

Pevačica nije imala sreće ni na ljubavnom planu. Brak sa sa bubnjarom nekadašnje grupe EKV, Ivanom Feceom Firčijem neslavno se završio, a u medijima je otvoreno govorila o njegovom navodnom zlostavljanju.

Naime, Marina je sa Firčijem počela da živi u vanbračnoj zajednici 1988. godine, u Njujorku, a dobili su dve ćerke, Miju i Lunu.

Marina je još tada, dok je živela u Americi, da bi preživela, radila mnoge poslove koji nemaju veze sa muzikom. Bila je bebi siterka, kasirka, pomoćnica menadžera lokala..

Par se razišao 1997. godine i Marina se sa decom vratila u Hrvatsku.

Naime, nakon devet godina života u Americi, napustila je Firčija i ćerke povela sa sobom. Jednog dana ih je, bez najave, odvela. Firči im je tada navodno uzeo pasoše i policiji je prijavio da deci ne bude dopušteno da izađu iz zemlje, ali pevačica je nabavila nova dokumenta i otišli su prvo u Rijeku, a zatim u Beograd. Bubnjar pet godina nije mogao da ih vidi jer nije smeo da napusti Sjedinjene Američke Države.

- Stalno moraš da radiš nešto da bi bio u žiži interesovanja. Meni nije to u interesu nego da opuštenije živim i da radim oniliko koliko ja volim i da posao radim s puno ljubavi, a ne na silu.. Smeta mi, stvarno mi smeta popularnost, ali kad vidim da li ću ostati gladna ili se eksponirati, moram, šta ću, govorila je svojevremeno.

Ulazak u rijaliti

2009. godine Marina je učestvovala u Hrvatskoj, a zatim i u srpskoj farmi. Za 76 dana boravka na imanju u Lisovićima je uspela da se posvađa sa svim takmičarima, a najveći sukob je imala sa pevačicom Majom Nikolić.

Danas Marina ima 63 godine, a na njenom instagram profilu može se videti da i u sedmoj deceniji vodi računa o svom izgledu i da trenira u teretani.

Kako pišu hrvatski mediji Marina i danas nastupa, te je nedavno u Rijeci održala koncerti zapevala neke od svojih najvećih hitova.

(Stil.Kurir.rs)

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs