VENČANJE IZ SNOVA

UDALA SE NAJLEPŠA TURKINJA: Njena venčanica je san snova svake žene, a o svadbi s razlogom BRUJI CELA TURSKA

Jedna od omiljenih turskih glumica na našim prostorima pre nekoliko dana je izgovorila "da" mladiću s kojim je imala turbulentan odnos u prošlosti.

Star wedding
Autor:
UDALA SE NAJLEPŠA TURKINJA: Njena venčanica je san snova svake žene, a o svadbi s razlogom BRUJI CELA TURSKA
Udala se najlepša turska glumica, Foto: Printscreen Instagram / demetozdemir

Turska glumica Demet Ozdemir, zvezda serija "Zejnep" i "Sanjalica", jedna je od najpopularnijih poznatih ličnosti u svojoj zemlji, pa mediji neprestano pišu o novinama u njenom privatnom životu.

Danas je jedna od najtraženijih glumica u Turskoj, mnogo se piše o njenom privatnom, posebno ljubavnom životu, iako se trudi da ga sakrije od očiju javnosti. Naime, spajali su je sa brojnim zgodnim muškarcima, mada bila je i fatalna po mnoge od njih.

Demet Ozdemir
foto: Printscreen/Instagram/demetozdemir

Ljubav sa pevačem desila joj se posle brojnih manje-više uspešnih veza. A ni sa Ogzanom nije sve išlo lako. Par se razišao krajem prošle godine, ali nisu mogli jedno bez drugog, pa su dali ljubavi drugu šansu. Poznati Turčin je Demet zaprosio na Dan zaljubljenih.

Ovih dana on je posebno uzbudljiv jer je Demet izgovorila sudbonosno "da"! Naime, pre nekoliko dana, glumica se udala za Oguzhana Koča, a romantično slavlje koje su priredili definitivno će biti nezaboravno.

Srećna mlada podelila je na Instagramu kompilaciju snimaka sa ceremonije i proslave njihove ljubavi, a na njima smo imali priliku da vidimo da je Demet nosila više belih haljina.

Postala je Kočova supruga u zanimljivoj haljini klasičnog kroja – u pitanju je model bez bretela, čiji gornji deo čini korset, a od struka se postepeno širi. Ipak, nije u pitanju "već viđen" model, budući da se Demet opredelila za neobičnu mrežastu venčanicu, a dodatnu dozu glamura i tradicije postigla je zahvaljujući raskošnom velu koji je padao do poda.

Ljubavni život Demet Ozdemir

Njenom šarmu nije mogao da odoli glumac Jusuf Čim, sa kojim je buduća mlada glumila u seriji "Miris jagoda" 2015. godine. Zabavljali su se dve godine i bili na korak od venčanja. Međutim, naprasno su prekinuli, jer se, kako su istakli, ljubav ugasila.

Posle Jusufa, Demet se zaljubila u kolegu Sečkina Ozdemira. Prvi put u javnosti su bili viđeni 2018. godine, ali vlada mišljenje da je njihova romansa počela mnogo ranije.

Takođe, ova prelepa glumica pojavila se i u spotu bivšeg supruga Emine Jahović, inače poznatog turskog pevača Mustafe Sandala. Tada se suškalo da su se između njih pojavile neke varnice.

Definitivno, njena najpraćenija veza bila je sa glumcem Džanom Jamanom, koji joj je bio i partner u hit seriji "Slagalica". Mnogobrojni fanovi su navijali za njihovu ljubav, jer je hemija između njih bila i više nego očigledna.

Međutim, na kraju je srce čuvene Sanem ukrao pevač Ogzan Koč. Očigledno, nisu mogli dugo jedno bez drugog, pa su svojoj ljubavi pružili još jednu šansu. Ispostavilo se da bolju odluku nisu mogli da donesu.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs