NESTALA SA MODNIH PISTA

HRVATSKA ADRIJANA LIMA POSLE UDAJE ZA UKRAJINSKOG MILIONERA JE NESTALA: Zabranili su joj da priča i o privatnom životu

Bivša Mis Hrvatske, Melita Fabečić udala se za bivšeg pomoćnika ministra za krizne situacije Ukrajine, poslanika u parlamentu, vlasnika modne agencije i fudbalskog kluba Arsenal Kijev, Aleksandra Romanovića Onišenka.

Celebrities
12:10h Autor:
HRVATSKA ADRIJANA LIMA POSLE UDAJE ZA UKRAJINSKOG MILIONERA JE NESTALA: Zabranili su joj da priča i o privatnom životu
Hrvatska Adrijana Lima udala se i nestala, Foto: Printscreen/Facebook/Melita Fabečić

Melita Fabečić bila je Miss Hrvatske 2013., a tri godine kasnije u tajnosti se udala za ukrajinskog bogataša Aleksandra Onišenka nakon čega se potpuno povukla se iz javnosti.

Zagrepčanka Melita Fabečić 2013. godine krunisana je kao Miss Hrvatske, a posle toga je izgradila uspešnu manekensku karijeru.

Melita Febečić
foto: Profimedia/editorial images

Zbog neverovatne sličnosti sa jednom od tada najtraženijih svetskih supermodela, prozvali su je i "hrvatskom Adrijanom Limom", a dizajneri su se otimali kako bi nosila njihove modele.

No, nakon što je nekoliko godina žarila i palila pistama, zbog ljubav se preselila u Ukrajinu i povukla iz javnosti.

Melita se u februaru 2016. godine u strogoj tajnosti udala za ukrajinskog bogataša, 25 godina starijeg Aleksandra Onišenka, i to samo posle nekoliko nedelja poznanstva. Njihovu venčanju u Kijevu navodno nije prisustvovao niko od njene porodice, ni prijatelja, pa je Melitin tajni ljubavni život zaintrigirao mnoge.

Po kuloarima se tada govorilo kako je potpisala predbračni ugovor koji joj je branio da govori o njihovom braku, a tome u prilog ide i njena izjava koju je u to vreme dala za medije.

"Pa znate šta, rekla sam da o privatnosti neću ništa, baš ništa, jer ne smem", rekla je Melita nakon udaje.

No njihova bračna idila nije dugo potrajala i već godinu dana nakon venčanja krenula su šuškanja da im u braku ne cvetaju ruže. Ubrzo je usledio i razvod, pa se Melita iz Kijeva vratila u Zagreb. Interesantno je da se nije pojavljivala na modnim revijama, niti je gostovala u bilo kojoj TV emisiji, iako je interesovanje javnosti bilo jako veliko.

Iako su mnogi pokušavali da dođu do bilo kakvih informacija, to nije bilo moguće ni putem društvenih mreža, jer je nekadašnja misica ugasila sve svoje naloge.

Poznanici para nagađali su da im je presudila razlika u godinama, no manekenka se o razlozima razvoda nikada nije oglasila.

Pratite Stil magazin na facebook:
https://www.facebook.com/Stil.kurir.rs